Energi og kraft

SE INTRO VIDEO

 • Tid : 40 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Fokus & klarhed / Særligt for sportsfolk
 • Niveau : Øvet+
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Når du med Kristines Yinpower får skabt plads i kroppen kan qi flyde. Qi er dit kredsløb, din ilt, din blodcirkulation og med andre ord livet i din organisme. Når qi flyder, får du bedre ilt til hjernen og kan dermed tænke klart. Den her sekvens kan bruges af ingeniøren, der sidder og kigger ind i en computerskærm 7 timer om dagen mandag til fredag, eller dig der bærer rundt på mursten og og lige skal ha’ løftet et par paller hurtigt op over rampen, eller dig der står på hårdt underlag 8-12 timer til langt ud på aftenen og langer retter over disken. Vi skal arbejde med fødder, hofter og ryg og have fat på nyre-meridianen for at få noget saft og kraft i en træt og stiv krop. Du kan evt. have glæde af en yogapølle, en blok og et tæppe.

4 KOMMENTARER

KOMMENTARER 4

 1. Fantastisk session 🙂
  Gir´ god energi, gør kroppen afslappet og glad, får renset ud, får boostet empati og sympati, glæde og godt humør, og gir´ en gude-nattesøvn.

  Namaste

 2. Hej Kristine. Synes der er gået lidt rod i øvelserne i denne video. Buddhas rest til højre to gange og øvelsen uden navn kun til den ene side. Ellers dejligt forløb :-). KH Eva

 3. Kære Kristine
  Tak for nogle dejlige yin yoga sessioner :-)! Jeg er nysgerrig efter at vide, hvorfor maven skal trækkes ind i alle øvelser ved udånding. Vil du fortælle, hvad det gavner? Er det specielt ved yin yoga, for jeg har ikke hørt det omtalt i andre yogaformer eller af andre undervisere.

  Mange hilsner Katharina

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Kristine Marie Rost