Dybdeafspænding med tibetanske syngeskåle

  • Tid : 12 min
  • Underviser : Ilse Gaardahl
  • Tema : Hensyntagende yoga & yogaterapeutik / Sov godt
  • Niveau : Alle niveauer
  • Yogastil : Afspænding, shavasana & yoga nidra / Iyengar Yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

I denne afspænding vil du få hjælp til at slippe spændinger i kroppen. Vi har fokus på de indre organer og ikke mindst sindet, for som ofte er det vanskeligt at slippe tankerne under praksis. Jeg bruger tibetanske syngeskåle, der med deres lyd hjælper dig til at give slip helt ned i de dybere lag i din bevidsthed. I yogaen taler vi udover Asanas (de fysiske øvelser) om flere trin/limbs (eng.), og et af dem er en daglig tilbagetrækning. Det vil sige en tid uden ydre påvirkning og en beskyttelse af selvet (pratyahara). Savasana (afspænding) er en måde at berolige dit sind og en måde at skabe denne denne tilbagetrækning og genopladning af dit system. “By remaining motionless for some time and keeping the mind still while you are fully conscious, you learn to relax. This conscious relaxation invigorates and refreshes both body and mind. But it is much harder to keep the mind than the body still. Therefore, this apparently easy posture is one of the most difficult to master.” B.K.S. Iyengar

1 KOMMENTARER

KOMMENTARER 1

  1. Tak for denneafspænding, som jeg efterhånden har brugt en del gange. Guidingen hjælper mig hen til de forskellige områder i kroppen og syngeskålenes lyd og vibration inviterer kroppen til at tage over og slippe spændinger og stagneret energi.

    Jeg mærker det især i solar plexus og hjertet og lungerne, men hver gang er det som om kroppen slipper lidt, og det føles godt at overgive sig til at kroppen selv ved hvad den har brug for.

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Ilse Gaardahl