Bliv kæbespændingerne kvit

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 14 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 14 dages betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Tid 18 min
Underviser Sisse Siegumfeldt
Tema Hensyntagende yoga & yogaterapeutik
Niveau Begynder
Yogastil Hatha yoga / Yoga Lab
FavoriteFavorit Føj til kalenderKalender
Tid: :

Vi har alle vores tendenser, vores måde at reagere på under pres. Mange mennesker bider tænderne ubevidst sammen eller skærer tænder, det kan både være om dagen og om natten. Dette program strækker, løsner og blødgør kæbe, nakke og halsmuskulaturen og hjælper dig til at øge bevidstheden i områderne, så du på sigt helt kan slippe for hovedpine og gener i kæbe, nakke eller hals . Du skal bruge en bold, en yogablok og evt. en pølle eller pude at sidde på.

8 KOMMENTARER

KOMMENTARER 8

 1. Avatar

  Hej Sisse.
  Rigtig godt program, mange tak for det! Hvor ofte er det hensigtsmæssigt at lave disse øvelser, hvis man forsat har kæbespændinger?
  Bh

  1. Sisse Siegumfeldt Post
   Author

   Hej Victor, du kan lave det hver dag, hvis du har tid, eller tag de øvelser der virker bedst for dig og lav dem så ofte du kan. Kæber kan være stædige… 🙂 Det er også godt at bliv e opmærksom på om du spænder op i din dagligdag, når du koncentrerer dig eller har travlt eller skal præstere. Men nattens kæbespændinger kan du ikke styre, og he kan en bideskinne hjælpe.

 2. Avatar

  Tak for et dejligt program. Jeg er vildt med din levende måde at undervise på, og synes især den indvendige kæbemassage var sjov at arbejde med.
  Er meget nysgerrig på hvad facebook-yoga er? 🙂

  1. Sisse Siegumfeldt Post
   Author

   Hahaha, jeg har nok ment at det her program ikke er Facebook/Instagram-yoga hvor man ser smuk og lækker ud i nogle flotte stillinger, for det er lidt svært når man har halvdelen af hånden inde i munden 🙂

 3. Avatar
  1. Sisse Siegumfeldt Post
   Author
 4. Avatar
  1. Sisse Siegumfeldt Post
   Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Sisse Siegumfeldt