Bliv kæbespændingerne kvit

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 18 min
 • Underviser : Sisse Siegumfeldt
 • Tema : Hensyntagende yoga & yogaterapeutik
 • Niveau : Begynder
 • Yogastil : Hatha yoga / Yoga Lab
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Vi har alle vores tendenser, vores måde at reagere på under pres. Mange mennesker bider tænderne ubevidst sammen eller skærer tænder, det kan både være om dagen og om natten. Dette program strækker, løsner og blødgør kæbe, nakke og halsmuskulaturen og hjælper dig til at øge bevidstheden i områderne, så du på sigt helt kan slippe for hovedpine og gener i kæbe, nakke eller hals . Du skal bruge en bold, en yogablok og evt. en pølle eller pude at sidde på.

18 KOMMENTARER

KOMMENTARER 18

 1. Jeg har en del spændinger i halsen og videoen her var det nærmeste jeg kunne komme. Tak for en dejlig video med gode forklaringer. Jeg er dog ikke helt med på at finde ‘hullet i gummen bag den sidste tand’.
  Skal ens finger være på yder- eller indersiden af tænderne? Og kan du komme lidt nærmere hvor på gummen det er?

  1. Post
   Author

   Godt at høre at du kan bruge den 🙂 Det er på indersiden af /kinden, eller faktisk kæbemusklen og du presser udad. Det gør ret ondt hvis du har spændte kæber.

 2. Waaauw!! Som en person, der i den grad er bedvidst om at have kæbespændinger har dette været ubeskriveligt forløsende og det er første gang jeg har mødt en værdifuld selvhjælp for dette problem – Tusinde tak! Videoen er fluks tilføjet “favoritter”. Det ville være fantastisk med et par videoer mere med dette fokus.

  1. Post
   Author
 3. Tak for ny spændende oplevelse.
  Magen til mærkværdig oplevelse med ømhed de nyeste steder. Tiltrængt for mig efter at have opdaget at jeg spænder i kæberne 🙁
  Efter mange års Yin praksis havde jeg personligt brug for længere tid i stillingerne og længere pauser-også fordi det er intense berøringer…måske tid til at mærke efter mellem stillingerne kan være et krydderi andre kan få gavn af tilsætte – ligesom jeg gjorde.
  Namaste / Trine <3

  1. Post
   Author

   Godt du kan bruge det. Ja tempoet kan man ofte med fordel skrue ned for selv. Videoformatet er ikke så befordrende for dvælen og langsommelighed.

  1. Post
   Author
 4. Hej Sisse.
  Rigtig godt program, mange tak for det! Hvor ofte er det hensigtsmæssigt at lave disse øvelser, hvis man forsat har kæbespændinger?
  Bh

  1. Post
   Author

   Hej Victor, du kan lave det hver dag, hvis du har tid, eller tag de øvelser der virker bedst for dig og lav dem så ofte du kan. Kæber kan være stædige… 🙂 Det er også godt at bliv e opmærksom på om du spænder op i din dagligdag, når du koncentrerer dig eller har travlt eller skal præstere. Men nattens kæbespændinger kan du ikke styre, og he kan en bideskinne hjælpe.

 5. Tak for et dejligt program. Jeg er vildt med din levende måde at undervise på, og synes især den indvendige kæbemassage var sjov at arbejde med.
  Er meget nysgerrig på hvad facebook-yoga er? 🙂

  1. Post
   Author

   Hahaha, jeg har nok ment at det her program ikke er Facebook/Instagram-yoga hvor man ser smuk og lækker ud i nogle flotte stillinger, for det er lidt svært når man har halvdelen af hånden inde i munden 🙂

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Sisse Siegumfeldt