Alle ‘Tre i én’

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 77 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Afspænding & restitution / Smidighed & mobilitet
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

I denne sekvens får du bogstaveligt talt ‘Tre i én’. Vi har samlet de tre foregående sekvenser i forløbet ‘Tre i én’ til en lang 80 minutters sekvens. Den er til dig, der har mere tid til fordybelse. Til dig der er vild med en klassisk yogatime og ønsker større sammenhæng fra top til tå og helt ind til kernen. God fornøjelse!

13 KOMMENTARER

KOMMENTARER 13

 1. Wow. Buddhas rest løsnede lige noget i hofter, bækkenet og mavens operationsar. Sikke dog en lethed. Får helt lyst til at danse. Tak for de dejlige sekvenser.

 2. Første yoga session efter graviditet, fødsel og barnets første to år, og det viste sig at være det helt rigtige valg, man kommer kroppen igennem, mærker sig selv og bagefter er jeg helt lettet og strukket alle de steder jeg havde glemt. Tak!

 3. Efter at have udført 3 i èn 4-5 gange, er jeg blevet stor fan af netop denne session. Den er ret god til at løsne min stive krop efter fx. løb , cykling eller en dag på kontorstolen, at få mig tilbage til mig selv hvis jeg flagre lidt for meget ude. Uagtet grunden, giver den dyb velvære , gennemarbejdet krop og ro.
  Din måde at guide på er helt unik, jeg bliver aldrig træt af at have din stemme i ørene 🙂
  Tak !

 4. Dejligt med mulighed for at bruge klassen helt eller delvis alt efter ønske og fin sammensætning af øvelser.
  Square har jeg jo hjemmebanefordel til selv at tilføje 🙂

  1. Post
   Author

   Det har du nemlig Rikke 🙂 og på din egen måde 😉 Glæder mig til gensyn d. 28 aug hos Skt Petri. Fantastisk du stadig er med mig på måtten 🙂 <3
   Kh
   K

 5. TAK Kristine for din helt igennem livgivende Yinpower – jeg finder vej til HJERTET hver gang! Restitution efter brækket ankel og kraveben – YP kan det hele

 6. Åh en lækker søndags-tur, med alt det jeg ikke vidste jeg havde brug for.
  Føler mig afslappet og frisk og klar til første uge efter ferie 😉 Tak Kristine.

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Tre i én