VELHOLDT‘Velholdt’ er et 3 ugers yoga- og træningsforløb med fysioterapeut og yogalærer Peter Hunter. Det er for dig, der vil skrue tiden tilbage til en lettere, stærkere og mere smidig krop.

Måske oplever du, at du med årene oftere får ondt, er mere stiv og spændt i kroppen. Måske du har spurgt dig selv “hvorfor er jeg mere træt?” eller “hvorfor tager jeg nemmere på og føler mig mere svag?”

Sådan behøver det ikke at være!

Med ‘Velholdt’ bliver du skridt for skridt guidet til:

  • En mere spændstig og stærk krop
  • Ryg, hofter, ben og fødder i topform
  • Teknik der gør, at du bliver så smidig som muligt så hurtigt som muligt (genialt hvis du er stiv som et bræt, men også hvis du er øvet yogini, der gerne vil i dybden på en ny måde)
  • Færre smerter og større bevægelsesfrihed
  • En hverdag med meget mere energi
  • Øget stress-tolerance og bedre evne til at fokusere
  • At (gen)finde glæden ved at træne og bevæge dig

‘Velholdt’ er oplagt til dig, der ikke vil lade alderen begrænse dig – for alting behøver ikke at gå ned af bakke med alderen, hvis blot du bruger den rigtige bevægelse til at ændre spillereglerne!

Peter Hunter er qua sit arbejde som fysioterapeut og ansvarlig for anatomi-og fysiologiundervisning på yogalæreruddannelser helt opdateret med de træningsmetoder, der giver maksimal effekt med minimal indsats.

Det lyder godt – men er det noget for mig?
‘Velholdt’ er oplagt for dig, der er over 35, men er også for alle andre, der har lyst til at føle sig mere velholdt, opbygge styrke og smidighed og generelt føle sig mere energisk. Peter Hunter underviser, så alle niveauer kan være med og kan udvikle sig under forløbet. 

Skal jeg bruge noget udstyr?
Nej. Et medlemskab af Yogavivo samt en yogamåtte er alt, du har brug for.

Hvem er underviseren?
Peter Hunter er fysioterapeut, yoga-lærer og en alsidig underviser inden for bevægelse. Peter har en sjældent bred bevægelsesbaggrund og en dyb forståelse for hvordan kroppen er den vigtigste indgangsvinkel til selvudvikling. Peter er selvstændig fysioterapeut med en-til-en coaching, men underviser også i yoga, håndstand og akroyoga på hold, workshops, retreats og festivaler i Danmark og internationalt. Peter udbyder derudover anatomi-kurser for yogalærere og er medunderviser på flere yogalæreruddannelser.