Green karma

Hvis du ønsker at få serveret grønne vitaminbomber, kan du starte med at forkæle folk omkring dig. Det, vi sender ud, kommer nemlig altid tilbage. Det kan ganske enkelt ikke betale sig at behandle andre dårligt. Her er ihvertfald en mulighed for at forkæle dig selv og dine medmennesker med denne lækre og eksotiske smagskombination. Mynteblade gør opskriften frisk, passionsfrugterne giver den knaseffekt, og kombinerer vi begge dele med smagen af kiwi, ja så bliver det ikke meget bedre.

Velkommen til Yogavivos Madunivers

Du har adgang til opskrifterne når du er medlem på Yogavivo

Få 30 dage gratis på Yogavivo
Mads Bo
Indehaver af : High on Life

Mads Bo fra Hign on Life - også kendt som ”juicekongen” - er meget engageret i at promovere den sunde livsstil og introducere danskerne for de mange positive egenskaber ved juice, smoothie og grøn mad. Inden han blev involveret i den sunde juicelivsstil og stiftede virksomheden High on Life i 2004, arbejdede han som automekaniker. Han var træt, udkørt, havde eksem og allergi. Med tiden fik han øjnene op for, hvor vigtig maden er for vores velbefindende. Ligesom en bil skal have brændstof, så skal kroppen have god og sund mad for at opretholde et energifyldt liv.
Mads Bo har deltaget i en lang række kurser, seminarer og uddannelser for at opnå en stor viden, som han gladeligt dele ud af. Han afholder jævnligt foredrag og workshops, hvor han deler alle fordelene ved at juice og fortæller om, hvordan sundhed, selvindsigt og selvværd hænger sammen.