Boghvedegrød med pærer

Denne grød af hel boghvede smager skønt, og er en dejlig start på dagen især i vinterhalvåret! Opskriften var med i min første kogebog 'Naturlig Mad' fra 1990. Grød af hel boghvede kræver lidt tid men er ventetiden værd, og sættes grøden over inden de øvrige morgenrutiner, står den jo og passer sig selv, mens du kan gøre dig klar til dagen. Grød af hel boghvede smager meget bedre end grød kogt af boghvedeflager.

Velkommen til Yogavivos Madunivers

Du har adgang til opskrifterne når du er medlem på Yogavivo

Få 30 dage gratis på Yogavivo
Lisbeth Tordendahl
Indehaver af : Lisbethtordendahl.dk

Lisbeth Tordendahl er specialist i holistisk sundhed med et bankende hjerte for naturens grønne apotek og en særlig passion for smuk, livgivende mad og bæredygtig livsstil. Har udgivet flere kogebøger, blandt andet den prisvindende Grønne proteiner i 2009 og senest Kål og Kærlighed.

I Lisbeths unikke og kreative madunivers Wisefood handler det om sundhed og naturlig nydelse. Om klog næring, madglæde og vitalmad, der tilfredsstilller sanserne og nærer både krop og sjæl. Om grøn kærlighed til krop og klode, mad som medicin, hjælp til selvhjælp, bæredygtighed og selvomsorg.

Lisbeth har arbejdet professionelt med sund næring, livskraft, balance og optimering af kroppens ressourcer siden 1981. Hun er blandt andet uddannet biopat/naturopath og phytoterapeut, har privat praksis i København og er fast skribent i Magasinet Sund- Forskning.