Almaleonoras glutenfri fødselsdagsboller

Almaleonoras fødselsdagsboller indeholder ingen gluten eller mælkeprodukt. De er fyldt med en masse skønne frø og kerner, som både gør dem sunde, og samtidig giver dem en skøn smag. Jeg bruger den samme dej til sandwich boller. Der laver jeg bare bollerne større, flader dem ud, glatter med vand, lader dem hæve 30 min, pensler med æg og drysser med sesamfrø.

Velkommen til Yogavivos Madunivers

Du har adgang til opskrifterne når du er aktivt medlem på Yogavivo

Få 30 dage gratis på Yogavivo
Cecilie Lemke
Indehaver af : Permasund

Cecilie Lemke er Fysiurgisk massør, Kranio-sakral terapeut, akupunktør og forfatter til bogen "Permasund mad - til din kloge krop", og en stor del af hendes konsultationer handler om rådgivning i forhold til kost og diæter i tråd med kinesisk medicin, Low FODMAP, SCD & LCHF & KETOgenetic diæt.