Yoga i stjernernes rækker

af Yogavivo den 05. februar 2020

De er virkelig bare ligesom os – i hvert fald elsker en del af dem også yoga. Vi taler om berømthederne, kendisserne, de store kanoner – dem der betræder de røde løbere og får deres navne på Walk of Fame. Læs med her og se, hvem der elsker yoga, og hvad de bruger det til.David Beckham – Fodboldspiller og model
David Beckham er virkelig faldet for yogaen. Han bruger bikram yoga til at opnå en indre afslapning og ro, og følger derudover også et yogaprogram, der er designet specifikt til hans behov. Det har fjernet de smerter og det ubehag, han ellers var vant til at have efter fodboldtræning. Derudover dyrker David Beckham også paryoga med sin kone, Victoria Beckham fordi det hjælper med at styrke deres indbyrdes intimitet og forbindelse og gør dem mere fortrolige.

Michelle Obama – Tidligere førstedame til præsident Barack Obama, forfatter og advokat
Michelle Obama har tidligere været meget glad for vægttræning og intens pulstræning, men efter hun fyldte 50 er hun gået mere væk fra vægtene og mere hen mod yogaen, som hun håber kan være med til at holde hende fleksibel resten af hendes liv og sikre hende mod skader. Barack har engang fortalt i et interview, at han holder af at starte dagen med en 45 minutters power yoga video (han skal være velkommen på Yogavivo!)

Lady Gaga – Sanger, skuespiller og producer

Selvom Lady Gaga måske mest er berømt for sine opsigtsvækkende Oscar-outfits og dansevenlige melodier, er hun også talskvinde for at elske og udtrykke sig selv, og netop dette hjælper yogaen hende med hele tiden at huske på at gøre i hendes travle og kaotiske hverdag – hun er kendt for at lave yoga, når muligheden byder sig, også hvis det betyder, at hun må gøre det i sine høje hæle!

Madonna – Sanger, skuespiller og forretningskvinde
Madonna har altid gået sine egne veje – da moden dikterede, at man skulle være tynd som en pind, gik Madonna den anden vej og fremviste en stærk og sund krop, som kvinder hele verden over beundrede og blev inspirerede af. I 1998 offentliggjorde hun i et interview med Oprah, at hun havde kvittet træningscenteret og var gået over til yoga. Den vilde reaktion på dette interview gør, at mange tæller Madonna som den afgørende skikkelse for, hvem der virkelig fik vesten til at interessere sig for yoga, for alle ville prøve det, Madonna prøvede. Hun dyrker stadig yoga til dags dato og er kendt for at bruge komplicerede yogastillinger i sine sceneshows.

Ole Henriksen – Kosmetolog og hudplejespecialist
Ole Henriksen er næsten ligeså kendt for sit evigt positive sind som sine hudplejeprodukter. Han træner en time om dagen, og en del af tiden står den på yoga. Han fortæller, at træningen er med til at holde ham som den vildbasse han er, fordi det giver ham lov til at lege og være vild. Hans yndlingssted at lave yoga er i haven foran sit springvand – især hvis han kan høre fugle, der synger.

Christian Stadil – Forretningsmand
Christian Stadil har et travlt liv, hvor grænserne mellem det private og det arbejdsmæssige indimellem kan flyde sammen. Det er i sig selv ikke et problem for ham, men når han tilbringer tid med sine kære, vil han gerne være sikker på at kunne være fuldstændig til stede i øjeblikket. Derfor bruger han blandt andet yoga og meditation til at træne sit sind, sin fokus og sin koncentration, så han kan sende uvedkommende tanker på flugt. Christian Stadil er desuden buddhist og har brugt teknikker fra religionen til at få bugt med sine OCD-tanker og kunne vende dem til konstruktive og nysgerrige tankeeksperimenter.

KOMMENTÉR HER