Yin Yoga, hvad og hvordan

 • Tid : 33 min
 • Underviser : Nadia Lunn
 • Tema : Siddende stillinger / Yoga teknik
 • Niveau : Begynder
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er nummer 1 i forløbet “Klædt på til Yin yoga“. Her skal vi se på hvad yin yoga er, hvad det kan bruges til, og hvordan gør man det. Når du har set denne video, så ved du lidt mere om grundelementerne i yin yoga, og kender til “yin-sproget” i resten af serien. Vi skal selvfølgelig også prøve de første yin-stillinger. Du skal bruge to blokke, et tæppe og en pølle/bolster. Hvis du ikke har det til rådighed, så kan du se min video “Find yogaudstyr i din stue”, som handler om, hvordan du kan finde og lave yogaudstyr af ting i dit hjem.

5 KOMMENTARER

KOMMENTARER 5

 1. Mange år med yin yoga hos mange forskellige… det her er så afgjort en af de bedste…kærlig lyttende omsorg til min egen krop❤️
  Namaste

  1. Post
   Author

   Kære Charlotte. Hvor er jeg glad for, at du kunne lide det. Yin yoga er noget helt særligt for mig, og det er fantastisk at vide at vi er flere om at nyde den stilhed og opmærksom, som Yin yogaen kan give.

 2. Tak for en fantastisk intro til yin yoga, det var min første, men ikke min sidste. Dejligt at jeg også kan dyrke yoga,, selv om jeg har skadet min arm.

 3. Tak for en fantastisk introduktion til yin yogaen. Det var mit første møde – og bestemt ikke det sidste. Glæder mig til de næste videoer 🙂

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Klædt på til Yin yoga