Viljekraft og commitment

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 28 min
 • Underviser : Pernille Dybro
 • Tema : Chakraer / God fordøjelse
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Kundalini yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er den 3. sekvens i forløbet “De 8 menneskelige talenter – en rejse igennem chakrasystemet“. Vores 3. chakra er vores powercenter. Det står bl.a. for kraft, vilje og styrke. Tusindvis af energikanaler mødes i dette område. De gamle yogatekster taler om 72.000 energikanaler eller nadis, som de beskrives på sanskrit. Det er udgangspunktet for vores energi. Allerede som foster i maven er det her, energien går ind i kroppen via navlestrengen. Yogaøvelserne i denne video styrker mave og lænd, og vi twister og arbejder med mantra og meditation i bevægelse.

11 KOMMENTARER

KOMMENTARER 11

  1. Post
   Author

   Hej Mea,
   Det håber jeg, men har måtte tage nogle år ud af min kalender grundet sygdom. Men jeg er frisk,og skriv endelig til yogavivo, de bestemmer

 1. Kære Pernille
  I årene hvor jeg har været medlem af yogavivo har jeg stor fornøjelse af kundalini yoga og det er en stor glæde at følge din måde at guide på!
  Man bliver nærmest lykkelig. Men hvordan med resten op til de 8 menneskelige talenter? det ville bare være helt fantastisk at have hele forløbet.
  Men TAK for de 3. sessioner der foreløbig er.
  GODT NYTÅR!
  Namaste Towe

  1. Post
   Author

   Kære Tove,

   Bedre sent end aldrig!
   Så dejligt, at videoer tjener dig og tak for dine søde ord.
   Skriv til Yogavivo, da det er dem, der bestemmer, hvad der skal filmes.
   På trods af sygdom, er jeg frisk på at lave video.

 2. Kære Pernille
  Nu hvor jeg har lavet dette program nogle gange, kan jeg virkelig begynde at mærke effekterne. I starten kunne jeg ikke mærke de effekter som du taler om, men det kan jeg nu❤️ Som om jeg lige har skulle tune ind på 3.chakra – og det har øvelserne hjulpet mig med☀️
  Tusind tak
  Namaste

  1. Post
   Author
 3. Kære Pernille
  Denne her øvelse har været utrolig god! Du er fantastisk til at guide og vejlede en gennem gennem øvelserne.
  Jeg har faktisk været noget forbeholdene overfor kundalini yoga, men efter jeg er begyndt at følger din undervisning på YogaVivo og købt din bog er jeg blevet meget interesseret i denne yoga form ❤️
  Mvh Kisser

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 4. Kære Pernille
  Det er bare så rart at lave kundalini yoga med dig herhjemme i stuen 🙂
  MEN lave du ikke sessioner med resten af chakraerne …… 4-7 ?? Jeg er lige klar til at tage hele rækken 🙂

  Kærligst Pia

ANDRE VIDEOER I FORLØBET De 8 menneskelige talenter