Twist and turn – bevægelse og stabilitet til din ryg

Intro-video

  • Tid : 31 min
  • Underviser : Nadia Lunn
  • Tema : Siddende stillinger / Twist & rotationer
  • Niveau : Begynder
  • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne klasse er for dig, der savner bevægelighed til ryggen. Vi fokuserer på at lave twist og foroverbøjning, som er to af rygsøjlens bevæge-retninger. Mellem yin stillingerne er der øvelser, der aktiverer ryggens muskler. Når du har lavet denne klasse, så har du givet din ryg en kærlig omgang stræk og styrke, og det er ryggen altid glad for. Til videoen skal du bruge et fast tæppe, to blokke og en pølle. Hvis du ikke har det derhjemme, så se denne video for at se, hvordan du kan bruge bøger og tæpper til at lave udstyr. Det er en begynderklasse, derfor er der mange forslag til variationer af stillinger. Vi kommer også til at undersøge de forskellige sansefornemmelser, der kan opstå i løbet af en yin klasse, så du på egen hånd kan lave yin yoga for øvede. Du kan lave rygklasserne et par gange om ugen.

6 KOMMENTARER

KOMMENTARER 6

  1. Hej Nadia,
    Jeg så din video og lavede øvelser tidligere i dag, og har mærket en forbedring i forhold til smerterne, som jeg havde i min lænd. Men jeg vil gerne dele min oplevelse af din video, da jeg mener, at det er vigtigt med lidt konstruktiv kritik. For mig handler Yin Yoga om nærvær og fordybelse i lange stærk, hvor man arbejder langsommere på et dybere plan end andre former for yoga. Og som bruger af yogavivo, virkede du ikke særlig nærværende, når du starter meget direkte uden et par ord, som introduktion af, hvad vi skal arbejde med, og afslutter videoen med at efterlade deltagerne alene i en afspænding. Jeg er med på, at det kan være en smagssag, men jeg gætter, at du aldrig ville formidle Yin Yoga på samme måde, når du underviser i det virkelige liv. Håber du vil modtage mine ord i den positive ånd, som de er skrevet med, og tage dem dig i din videre undervisning af Yin Yoga. 🙂

  2. Det var frustrende ikke at have flere tæpper og en pølle under videoen. Kan I fremhæve tydeligere, at der skal bruges hjælpemidlee til en video – fx i den strukturere beskrivelse. Hvis det er tydeligt, at der skal bruges andet end en yogamåtte, så kan detaljerne stå hvor som helst. Jeg kan foresten ikke få linket til alternative hjælpemidler til at virke.

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Nadia Lunn