Tip til at få en selvpraksis

af Lars Damkjær den 7. marts 2016

Synes du, det er svært at få lavet yoga regelmæssigt, selvom du gerne vil? Her får du Lars’ interessante bud på, hvad der skal til for, at komme til måtten lidt oftere. Måske er det ikke kun selvdisciplin der skal til …

KOMMENTARER 4

  1. Jeg er i gang med DETOX med Kristine og har tabt 2 kg på en uge, laver øvelserne hver dag suppleret med en morgen og frokost smoothie samt et let aftensmåltid ☆ Tænker at fortsætte maj mdr ud eller til der er røget 3 kg mere, kombineret med VINYASA om morgenen, man bliver jo lidt afhængig på den gode og positive måde.

  2. Meget enig med Trine! Har måske næsten sat en ære i ikke at være så selvdisciplineret og men netop ordet selvomsorg er så fint at jeg vil til at dyrke det noget mere. Det giver nemlig SÅ god mening. Tak for aha-oplevelsen.

  3. En herlig vinkel på selvdisciplin, som jeg ikke har tænkt over før. Og også et herligt ord – selvomsorg. Det giver faktisk rigtigt god mening.

  4. Jeg har prøvet 3 videoèr i serien Mindre stress med Lars Damkjær og er så forbløffet over, hvordan min krop reagerer. Jeg oplever forløsninger hver gang og flere gange tårerne trillede ned.. Helt fantastisk beroligende og forløsende virkning på kroppen og psyken..

KOMMENTÉR HER