SPÆNDSTIG

3 uger der toner din krop og booster din kondi

‘Spændstig’ er et 3-ugers træningsforløb, der gør det let og overskueligt for alle at komme i gang med effektiv træning. Forløbet er tilrettelagt, så du via progression og variation kan opnå en større kropslig forvandling hurtigere. Uge for uge kommer du i bedre form og får tonet kroppen. Vi lover, at du både kan se og mærke en forskel efter de tre uger 💪

Personlig træner og bevægelsesekspert Henriette Jensen motiverer dig til at holde snuden i (trænings)sporet, giver kærlige skub og sørger for, at du kan få stort udbytte af træningen uanset din nuværende form.

Hop med på ‘Spændstig’ hvis du: 

  • Vil i bedre form og holdes til ilden så du kommer i mål
  • Vil tone mave og ryg, ben og balder
  • Vil stramme op og forebygge skavanker
  • Ønsker bedre kondi og mere energi til hverdagen
  • Vil møde op til træning med en masse andre Yogavivo-yoginier

Der vil både være programmer, der styrker hele kroppen og programmer, der fokuserer på at få pulsen op.

Og husk: Det handler ikke om at svede i timevis for at få resultater – det handler om intelligent at sammensætte programmer med variation og progression. Det får du med ‘Spændstig’!

Det lyder godt! Hvor lang tid skal jeg bruge? 
Forløbet er afholdt som et liveforløb på Facebook kombineret med videoer fra Yogavivo. Der er 3 livestreams til hver af de 3 uger samt ekstra videoer uge 2 og 3.

Hvem kan deltage?
Du kan deltage uanset alder, form og tidligere erfaring med styrke og puls-træning. Henriette guider øvelserne så de kan laves til netop dit niveau – forløbet er således både til dig, der synes du er helt ude af form, og dig der i forvejen træner og leder efter nye udfordringer.

Hvad skal jeg bruge?
Ud over dit Yogavivo medlemskab, skal du den  første uge ikke bruge noget udstyr.
Herefter vil der være forskellige muligheder afhængig af hvad du er vant til. Henriette vil undervejs informere om hvornår og hvilket udstyr der eventuelt kan bruges. Hun anbefaler disse – Håndvægte 4 kg fra Yogaudstyr – hvis du er ny til at bruge vægt og gerne vil investere i håndvægte.
Husk at du som medlem af Yogavivo får rabat hos www.yogaudstyr.dk. Se rabatkode, klik her.

Hvem er underviseren?
Henriette er uddannet i Erhvervsøkonomi med sport- og eventmanagement, men har gennem hele livet haft en stor kærlighed for bevægelse. Hun har over 20 forskellige koncepttrænings-uddannelser, samt flere forskellige freestyle klasser i bagagen og trækker inspiration fra de forskellige former så træningen aldrig bliver ensformig. Hun tror ikke på, at det altid skal gøre ondt for at gøre dig godt. Tilgangen er holistisk, men udfordrende for krop, hjernen og dit ego.