Slip stivhed og spændinger i skulder og nakke

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 10 min
 • Tid : 10 min
 • Underviser : Mikkala Marilyn Kissi
 • Tema : Afspænding & restitution / Farvel stress
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Living Yolates
 • Intensitet : Level 1
 • Træningstype : Dans
 • Sværhedsgrad : Let
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

I dette program vil du blive guidet i at slippe spændinger i skulder og nakke og skabe bevægelighed og flow i rygsøjlen. Din holdning afspejler også din følelsesmæssige tilstand, så det er et vigtigt element i at ændre din energi. Med denne sekvens vil du også opleve, at åbne op til værdighed og din selvtillid vil få en boost.

44 KOMMENTARER

KOMMENTARER 44

 1. Dejligt program, især i denne arbejd hjemme tid.
  Et enkelt spørgsmål. Hvad nu hvis man allerede har en tantepukkel, hjælper øvelserne så på at fjerne den igen? 🙂

 2. Jeg er så taknemmelig for at have opdaget denne guidning, som har hjulpet med at bryde en ond cirkel med nakkesmerter – måske kommer jeg også en dag til at sige aah-lyde som dig i stedet for støn 🙂

 3. Tusind tak for et fint lille program der er perfekt til at vække nakke og skuldre nu hvor mange af os sidder og arbejder hjemme foran pc’en i en ikke måske alt for god arbejdsstilling. Namaste

  1. Post
   Author
  2. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Hej Dorthe. Ej hvor er du sej, så godt gået ; ) Hvis du vil have mere Living Yolates Inspiration kan du også følge med på Living Yolates Academy på instagram, her deler jeg en masse livsstilsråd <3
   Kh Mikkala

 4. fantastisk program
  utroligt hvad 10 minutter kan gøre 🙂

  Det her bliver mit daglige ritual efter en lang dag på kontoret 🙂

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Hej Mette! Hvor er jeg glad for du kan kan bruge programmet; )
   Musikken har mig og min mand lavet til alle Living Yolates filmende. Det er ikke udgivet endnu, men det kommer snart. Du kan følge med på instagram livingyolatesacademy eller signe op til nyhedsbrev på vores hjemme side livingyolates.com så er du den første der får besked ; )
   Jeg ønsker dig den dejligste dag!

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 5. Virkeligt dejligt program på kun 10 min, jeg følte jeg kunne fortsætte min dag efter dette lille enkle program med minder stivhed og mere frihed i skuldre og nakke. Helt klart ikke sidste gang jeg laver det ☀️

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Mikkala Marilyn Kissi