Skuldrene rundt på 7 minutter

SE INTRO VIDEO

 • Tid : 8 min
 • Underviser : Ditte Parby
 • Tema : Ikke mere ondt i ryg, skuldre & nakke / Kropsholdning & alignment
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Hvordan bruger du dine skuldre? Har du tænkt over, at alle bevægelser, som dine arme og hænder udfører har afsæt i skuldrene? De fleste af os bruger skuldrene for lidt og for ensidigt. Det giver en sammenfalden holdning og kan lede til spændinger og smerter. Her kommer du på bare 7 minutter helt rundt i skuldrene.

2 KOMMENTARER

KOMMENTARER 2

 1. Så fin lille sekvens og mine skuldre har vist brug for det, men low lunge gør virkelig ondt i knæene, faktisk så jeg slet ikke kunne gennemføre øvelsen. Næste gang må jeg prøve med et tæppe under.

  1. Post
   Author

   Kære Pia
   Dejligt, du og dine skuldre kunne bruge programmet. Et trick til knæene kan være, at folde et tæppe og placere det under dine underben, således svæver dine knæ 0,5-1 cm over yogamåtten og får ikke tryk. Jeg håber, det giver mening.
   Kærligst
   Ditte

ANDRE VIDEOER I FORLØBET 5 min der gør godt