MINDFUL MONDAYS

‘Mindful Mondays’ er et forløb for dig, der vil ned i kroppen og ønsker mere indre ro. Forløbet giver mulighed for at lære effektive og let anvendelige teknikker til mindfulness-meditation uanset tidligere erfaring med meditation.

Forløbet startede d. 9. oktober – men du kan stadig nå at være med!

Mindful Mondays foregår hen over 5 mandage i oktober og november, hvor seniorunderviser Lars Damkjær underviser en live-yogaklasse med 45 minutters yin yoga kombineres og 15 minutters guidet meditation.

Yinyogaen løsner spændinger, får dig ned i kroppen og gør det nemmere at komme ind i meditationen. Meditationerne er forskellige mindfulness-meditationer, og har det til fælles, at de alle tilbyder en vej til mere nærvær og indre ro.

Forløbet er for dig der:

  • Vil lære letanvendelige meditationsteknikker og blive guidet undervejs
  • Trænger til yoga i et roligt tempo og en dybere kontakt til kroppen
  • Allerede mediterer og gerne vil holdes ved ilden
  • Vil gå efteråret i møde med større ro og nærvær
  • Trænger til at restituere din krop og slippe unødvendige muskelspændinger
  • Føler dig drænet og har et hoved på overarbejde

Liveklasserne foregår kl. 9:30-10:30 d. 9. oktober, 23. oktober, 13. november, 20. november og d. 27. november. Alle liveklasser optages og tilføjes løbende her på forløbssiden. Kom direkte til livestream-oversigten her.

Efter hver klasse anbefales en meditation fra Yogavivos arkiv, som kan bruges frem til næste liveklasse. På den måde er forløbet både til dig, som er ny til mindfulness-meditation og gerne vil hjælpes i gang og holdes til ilden, og til dig der har prøvet det før og ønsker at genopdage mindfulness og få det mere integreret i dit liv.

Det er ikke et must at træne meditationerne – du kan snildt bare hoppe med til live-undervisning og nyde den dybt beroligende effekt af yinyogaen og meditation i kombination.

Det lyder godt! Hvor lang tid skal jeg bruge? 
Forløbet foregår over syv uger, hvor der fem mandage afholdes en times livestream. Derudover vil du hver uge få anbefalet en meditationsvideo (max. 20 min.), som du kan træne med på egen hånd inden næste livestream. Du kan vælge at lave meditationen dagligt, et par gange i løbet af ugen eller blot være med til liveklasserne.

Meditationerne og replay af liveklasserne bliver løbende tilgængelige nederst her på siden, så du kan se dem, når det passer dig. 

Om metoderne
Yinmind er en fusionen af yin yoga og mindfulness.  Gennem denne meditative og kraftfulde praksisform inviteres du til a få kontakt til hjertets kvaliteter og dine dybereliggende følelser samt indre visdom. Fysiske spændinger slipper og du opnår øget smidighed og bedre energi-flow.

Hvem kan deltage?
Alle kan deltage, både begyndere og øvede.

Hvad skal jeg bruge?
Ud over dit Yogavivo medlemskab, skal du blot bruge en yogamåtte.

Hvem er underviseren?
Forløbet undervises af Lars Damkjær som er ekspert i yinyoga, mindfulness og mentaltræning. Han har dyrket yoga og mediteret siden midten af halvfemserne, er leder af en yogainstruktør-uddannelse og har certificeringer som life-, business- og passion coach, mentaltræner samt en 1-årig mindfulness-instruktøruddannelse med speciale i den forskningsbaserede MBSR.