Less is more – yin yoga for øvede

Intro-video

  • Tid : 27 min
  • Underviser : Nadia Lunn
  • Tema : Liggende stillinger / Siddende stillinger
  • Niveau : Øvet
  • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Yin stillingerne på denne klasse handler om at skabe eller vedligeholde bevægeligheden i din ryg. Mellem stillingerne er der små øvelser, der primært arbejder med at aktivere de muskler, der holder din ryg stabil. Både bevægelighed og stabilitet er vigtigt for en sund ryg. Udover arbejdet med ryggen, så er klassens tema ‘Less is More’. For mig handler yin yoga nemlig ikke om de store “tydelige” stræk. Når jeg laver yin yoga, bruger jeg min opmærksomhed og min vejrtrækning til at løsne og frigøre. Det kan jeg både gøre i områder, hvor der er “tydelige” stræk, men jeg kan også i mere generelle områder, hvor der ikke er stræk – f.eks. ryggen i en foroverbøjning. Det skal vi blandt andet prøve på denne klasse, så du kommer selv til at mærke, om det også virker for dig. Træning til ryggen bliver ofte lavet til dem, der allerede har rygproblemer, men vi har alle samme gavn af at arbejde med ryggen. Du skal bruge et tæppe og en pølle. Husk, at det er en øvet klasse, derfor kommer jeg ikke med alternativer, som jeg gør på begynderklasserne. Jeg guider din opmærksomhed, men der er også tidspunkter, hvor jeg er stille, så du kan få lov til at gøre dine egne opdagelser.

2 KOMMENTARER

KOMMENTARER 2

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Nadia Lunn