Lær at gå i split – hvorfor og hvordan 1:4

Intro-video

 • Tid : 37 min
 • Underviser : Line Rømer
 • Tema : Yoga teknik
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Hatha yoga / Vinyasa yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Her i den første video i forløbet ‘Lær at gå i split’ vil du roligt og nænsomt blive guidet gennem en klasse, der har til formål at introducere dig for de områder af kroppen, vi skal arbejde med i rejsen hen imod et split. Vi tager temperaturen på kroppen, som den har det i dag, og har meget fokus på, hvordan åndedrættet kan hjælpe dig. Du skal bruge et tæppe, et bælte og 2 yogablokke.

4 KOMMENTARER

KOMMENTARER 4

 1. dejlig sekvens, dog er jeg mere stram i haserne og på bagsiden, end jeg regnede med. så der for dette spørgsmål. er der en anbefaling for, hvor længe / mange gange man skal lave de forskellige sekvenser. inden man går til næste sekvens, eller er det bare at tage den første dag 1. den anden dag 2 også vidrer

  kærlig hilsen Thomas Hansen

  1. Post
   Author

   Hej Thomas, rigtig godt spørgsmål, du stiller, for du er bestemt langt fra den eneste som mærker, at haserne er stramme. Det har mine også været, og for mig tog det et par år, før der var plads til at gå i split. Måske tager det kortere tid eller længere tid for dig.

   Mit bedste råd er at give kroppen goooood tid og ikke at blive for fokuseret på at “opnå” stillingen, så du kommer til at presse din krop, og risikerer en skade. Du kommer højest sandsynligt ikke til at lande i splittet i denne uge eller den næste, så lad det måske hellere være en stilling du besøger af og til, for eksempel ved at lave disse videoer. Der er ikke noget i vejen for at gå hurtigt videre til næste video, bare du lytter til din krop, og giver den plads og tid.

   Håber det var et svar, du kan bruge, selvom det desværre ikke var en trylleformular til split 😉

  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Lær at gå i split