KORT & GODT


‘Kort & Godt’ er et yogaforløb, hvor du laver yoga 10 minutter om dagen 10 dage i træk. Du kommer fra hovedet ned i kroppen og vi opleve sprudlende energi og en krop du har det godt i.


Lille indsats med stor effekt

Ti dage i træk modtager du en mail med dagens yogaprogram, der motiverer dig og sørger for, at du holder kursen. Det er korte men effektfulde yogaprogrammer, der varer mellem 6 og 14 minutter. I snit bruger du 10 minutter om dagen. Det er overskueligt og særdeles overskudsskabende! Programmerne kan du lave lige når det passer ind i en dag og det eneste du har brug for er en yogamåtte.

Kickstart gode vaner uden at du skal ud af huset og nyd at du kan få stor effekt både mentalt og fysisk med en lille ”indsats” – der ovenikøbet er skøn at lave!

Uanset hvor du travlt du har, og hvor mange bolde du har i luften, så har du stadig tid! Fordi 10 minutter om dagen kan ALLE være med til – også dig 🙂.

Med ‘Kort & Godt’ kan du:

  • Vinke farvel til følelsen af hele tiden at være i gang og på, og aldrig helt koble af.
  • Blive den (mere) nærværende partner/kollega/forælder du egentlig gerne vil.
  • Gøre yoga til en mere integreret del af dit liv, og afprøve forskellige yogaformer.
  • Give dig selv nogle genopladende pauser, der båder er gode for din krop og dit mentale velbefindende.
  • Opleve yogaens positive ”side-effekter” såsom: god fordøjelse, god nattesøvn, balance i hormonerne, en glad ryg og skuldrene nede om ørerne, energi og mental klarhed i løbet af din dag.

Hvem kan deltage:
Alle kan deltage, uanset om du er ny er eller øvet, ung eller ældre, mand eller kvinde. ‘Kort & Godt’ er et forløb, du ikke vil fortryde, og som din krop vil takke dig for. Du kommer for alvor i yogashape!

Det kræver kun en yogamåtte og et medlemskab af Yogavivo. Du kan passe det ind i din hverdag og lave yogaen uden at skulle bruge tid på at komme ud af døren for at gøre det. Samt lysten til at deltage og gøre noget godt for dig selv.

Sådan gør du:
‘Kort & Godt’ forløbet bliver vist nederst på denne side når du er logget ind som medlem. Det er gratis for medlemmer af Yogavivo at deltage. Du skal blot finde et sted derhjemme, hvor du kan rulle en yogamåtte ud – så er du i gang!