IND TIL DIN ESSENSStyrk dit mentale immunforsvar og lev med større autencitet
‘Ind til din essens’ er et 3 ugers forløb, hvor du gennem yinmind-yoga og mentaltræning vil blive inspireret til at leve med større autenticitet.
Du får en dybere kontakt til dit indre kompas og genveje til at leve dit liv, så det føles nærende og rigtigt for dig. Yogaen og teknikkerne på forløbet virker dybt regenererende og restituerende for krop og hjerne, og det kræver ingen forudsætninger at deltage.

 

Forløbet er for dig der:

  • Vil styrke dit mentale immunforsvar og slippe bekymringer og tankemylder
  • Har brug for at nulstille og lade op gennem afspænding af både kroppen og sindet
  • Ønsker at træne din intuition og styrke dit selvbillede
  • Gerne vil give opmærksomhed til det, du drømmer om og længes efter
  • Er klar til at blive inspireret til og at leve i større integritet og med mere passion
  • Trænger til at restituerer din krop og slippe unødvendige spændinger

Med ‘Ind til din essens’ kan du forkæle dig selv med nærende praksisser, der både virker her og nu og skaber effekt på den lange bane. Kender du fornemmelser som at føle dig drænet, meningsløshed, træthed eller et hoved på overarbejde skal du bestemt hoppe med!

Det lyder godt! Hvor lang tid skal jeg bruge? 
Forløbet består af 3 videoer på i alt ca 1,5 time om ugen, og det er en kombination af afholdte livestreams og pre-recordede videoer fra Yogavivo. 

Om metoderne
Yinmind er en fusionen af yin yoga og mindfulness.  Gennem denne meditative og kraftfulde praksisform inviteres du til a få kontakt til hjertets kvaliteter og dine dybereliggende følelser samt indre visdom. Fysiske spændinger slipper og du opnår øget smidighed og bedre energi-flow.
I mentaltræning arbejdes der med at ændre vores mindset gennem hypnotiske programmer, hvor visualisering er en af de centrale teknikker. Gennem mentaltræning opbygges og styrkes nye neurale stier i hjernen.

Hvem kan deltage?
Alle teknikkerne og øvelser er let-anvendelige og for alle uanset tidligere erfaring.

Hvad skal jeg bruge?
Ud over dit Yogavivo medlemskab, skal du blot bruge en yogamåtte. Det kan være en fordel at have papir og kuglepen indenfor rækkevidde.

Hvem er underviseren?
Forløbet undervises af Lars Damkjær som er ekspert i yinyoga, mindfulness og mentaltræning. Han har dyrket yoga og mediteret siden midten af halvfemserne, er leder af en yogainstruktør-uddannelse og har certificeringer som life-, business- og passion coach, mentaltræner samt en 1-årig mindfulness-instruktøruddannelse med speciale i den forskningsbaserede MBSR.