Giv slip med dybe twist og sidebøjninger

 • Tid : 24 min
 • Underviser : Nadia Lunn
 • Tema : Afspænding & restitution / Yoga teknik
 • Niveau : Begynder
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er nummer 5 i forløbet “Klædt på til Yin yoga“. Vejrtrækningen vil blive endnu mere interessant, når vi aktivt bruger nogle længere åndedrag til overgivelse. Som i de andre videoer, vil der være forskellige variationer af stillingerne, så du kan finde den, der fungerer bedst for dig, og så du kan give slip på spændingerne i kroppen. Glæd dig til at flyde dybere ind i oplevelsen af åndedrættet, kroppen og det blot at være og give slip.

5 KOMMENTARER

KOMMENTARER 5

 1. Tak for en dejlig yogastund, Nadia.
  Jeg deltog i dine hold ved yogacollective for nogle år siden og denne video bragte mig tilbage dertil i tankerne. Den liggende banan er en fantastisk øvelse. Tak for din varme, blide guiding

 2. Hej Nadia, jeg elsker denne video og det faktum, at jeg kan ligge ned med en lavendelpude over øjnene igennem hele sessionen og bliver guidet af din stemme uden at behøve at kigge på skærmen. Den er altid god til energien er lav og jeg skal være god ved mig selv. Tak!

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Hej Anita.

   Dejligt, at du kan lide klassen. Det er svært for mig at sige, hvad det er du mærker. Det kan sagtens være psoas, men hvis du vil være helt sikker så vil jeg anbefale dig at besøge en fysioterapeut eller anden behandler.
   Mvh
   Nadia

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Klædt på til Yin yoga