GENFIND GEJSTEN


GENFIND GEJSTEN er et forløb til dig der:

 • Kan mærke at du trænger til at mindske spændinger og få mere spændstighed.
 • Vil motiveres og guides til både større fysisk og mentalt overskud 
 • Ikke føler dig helt som dit “gamle jeg” fra før corona

Vi ved godt, at motivation kan være svært at finde og fastholde…

For – hånden på hjertet – hvornår har du sidst ………

 1. Glædet dig til noget på den måde, hvor du nærmest ikke kunne vente?
 2. Grinet så meget, du fik ondt i maven?
 3. Brugt din krop på en måde, hvor du virkelig havde det godt bagefter?
 4. Haft energi når vækkeuret ringede, glædet dig til din arbejdsdag og haft god energi til dem du holder af efter arbejdstid?

For mange af os var det nok ikke i går… Coronaen har med hjemmearbejdsdage, restriktioner og social distance lagt en dæmper på overskuddet for de fleste af os.
Det er en naturlig mekanisme i mennesker at lukke sig lidt om sig selv, og melde sig mentalt ud af livet, når verden omkring en er uforudsigelig og uvished. Men det er vigtigt at få vendt skuden og genfinde gejsten så vi ikke vænner os til bare at være mellemtilfredse med den hverdag vi har.  Eller ender med at være for triste og stressede.

Med GENFIND GEJSTEN får du:

 1. Et fire ugers forløb med yoga 5 gange om ugen i 10-30 minutter pr gang på et niveau, hvor alle kan være med
 2. Yogaklasser der lader dig mærke, hvordan du faktisk har det og teknikker til at skabe ro fra tankemylder og komme ned i kroppen.
 3. Yogaklasser der øger din ro, din energi og dit humør, så du bedre kan finde overskud til at skabe hverdagsøjeblikke, der har værdi for dig
 4. Yogaklasser der løsner de spændinger i fx nakke, lænd, skuldre og ryg mange får af den øgede sofatid og hjemmearbejde uden rigtige kontorstole.

Hvem kan deltage:
Du kan deltage uanset alder og tidligere erfaring med yoga. Det eneste det kræver er, at du er medlem af Yogavivo. Og så er det rart at have en yogamåtte. 

Hvor finder jeg de programmer jeg skal lave?
De bliver vist nedenfor på siden her.

Det kan jeg ikke overskue! Det er 10-30 minutter om dagen 5 dage om ugen. Det kan du godt! Og vi sørger for at motivere dig og inspirerer dig så du får det gjort, ligesom vi tilrettelægger programmet så du heller ikke skal bruge tid på at overveje hvad du skal lave.


 

Forløbet vises nederst her på siden når du er logget ind