Face fascia

Intro-video

 • Tid : 16 min
 • Underviser : Ditte Parby
 • Tema : Fokus & klarhed / Mere energi / Øget blodcirkulation
 • Niveau : Begynder / Let øvet
 • Yogastil : Face yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Hud, sener, led og hinder er eksempler på bindevæv – også kaldet fascia. Vi har at gøre med et stærkt og elastisk væv, der sammenbinder kroppens øvrige væv. Bindevævet bliver dog stramt og stift, hvis tre præmisser ikke bliver opfyldt dagligt: 1. alsidig bevægelse, 2. væske og 3. collagen. Det lækre er, at collagen producerer bindevævet helt af sig selv, når det bevæges tilstrækkeligt. Så hvis du ønsker levende og elastisk bindevæv i ansigtet, der giver glød, fasthed og elasticitet – så skal der bevægelse til i form af massage, træk og stimulation hver dag. Følg programmet her – som er en del af forløbet ‘The Facelift‘ og, som udover at pleje ansigtets bindevæv, i øvrigt også er så dejligt at udføre.

14 KOMMENTARER

KOMMENTARER 14

 1. Kære Ditte <3

  Du er en fornøjelse at følge i programmerne Facelift – du er så behagelig. Så 1000 tak for det.
  Jeg vil gerne spørge dig, om det har nogen betydning for Face Fascia at det er på afrenset hud og skal huden være fugtet med f.eks. lidt ansigtsolie.

  Når jeg træner Faceyoga om morgenen, er det efter afrensning af ansigtet men inden dagcreme. Om aftenen laver jeg Faceyogaen med makeup på – det er vel helt OK?

  Bedste hilsner
  Jeanette

  1. Post
   Author

   Kære Jeanette

   Tak for din kære feedback.
   Det spiller ingen rolle om det er med eller uden make up. Det handler om, hvornår og hvordan du føler, du får den bedste sansning og oplevelse af ansigtsyogaen.

   Kærligst
   Ditte

  1. Post
   Author
 2. Mange tak Ditte for det her fascia-program. Så rart at udføre og en dejlig blød eftervirkning. Og ro i kroppen. Det vil jeg satse på at gøre hver dag i forbindelse med min yoga-praksis. Hilsen Marianne

  1. Post
   Author
 3. Det var virkelig et skønt program. Blev så afslappet i ansigtet og kunne mærke masser af liv i det efterfølgende. Blev også dejligt afslappet og tilpas i hele kroppen af øvelserne.
  Kan man gøre noget tilsvarende for stift bindevæv i kroppen, f.eks. pincet-nippe arme og ben? Eller vil massage med bolde være bedre?

  1. Post
   Author

   Kære Tanja

   Åh hvor dejligt at læse.
   Du kan godt gøre det samme andre steder på kroppen, men det er svære at gå dybt de steder, hvor muskulaturen er tyk og kraftig – der ville jeg anbefale bolde, krops gua sha og Yin Yoga.

   Men prøv dig frem.

   Kærligst
   Ditte

   1. Kære Ditte

    Mange tak for dit svar. Jeg vil prøve mig frem med de ting, du anbefaler 🙂 Har lige lavet face faciaen igen, det er SÅ skønt, tak!

    Mange hilsner, Tanja

 4. Hvor Skønt!! 🙂 Fik varmen i hele ansigtet. Meget nem at gå til med simple instruktioner og jeg havde nemt ved at følge med og lave øvelserne.

  1. Post
   Author
 5. Tak for det dejlige kvarter! Nød super godt af at massere, trække og stimulere mit ansigt! Også en god bonus i forlængelse af aftenens hudplejerutine

  1. Post
   Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Ditte Parby