DE 7 MINDFULNESS-KVALITETER – MEDITATIONSFORLØB

“De 7 mindfulness-kvaliteter” er et nyt live-meditationsforløb for alle uanset meditationserfaring – og det er perfekt til dig, der gerne vil genfinde roen, glæden og følelsen af forbundethed til dig selv og andre. Til dig der ønsker et varmt hjerte og ro i maven 💗

 

“De 7 mindfulness-kvaliteter” er et forløb, der er oplagt til dig, der kender til:

  • Ikke altid føler, du er helt nærværende overfor dig selv eller andre mennesker 💭
  • Lader dage og uger gå på automat-pilot og ikke rigtig føler, at du lever, som du egentlig vil 👀
  • At du enten føler dig bagud eller hele tiden er på vej til det næste? 😮‍💨
  • Dig der gerne vil igang med at meditere og blive inspireret og holdt til ilden med det 🙏

Måske kender du til, at de tanker og følelser du mærker nogle gange hverken er særligt rare eller venlige? Eller måske du kender fornemmelsen af, at en periode bare skal overstås, inden du endelig når frem til et arrangement, en deadline eller en ferie… Måske du nogle gange oplever en hårdhed, som gør at du hverken føler dig forbundet til dig selv eller folk omkring dig?

Bliv klædt på til en fast meditationspraksis.
Hver af de syv live-meditationer vil tage udgangspunkt i én af de syv mindfulnesskvaliteter, så du bliver godt klædt på til at få en fast meditationspraksis og samtidig mærke effekten her og nu.

Q & A med Lars Damkjær, ekspert i mindfulness-meditation og underviser på forløbet
Hvorfor skal jeg følge med på dit meditationsforløb om de 7 mindfulness kvaliteter?
“I løbet af de 7 gange vil du opleve forskellige måde at meditere på. Det vil ikke kun være klassiske, siddende meditationer, men også fx liggende og mindful bevægelse. De 7 mindfulness kvaliteter tematiserer meditationerne og vil give inspiration til din dag og din personlige udvikling og måde at møde dig selv og verden på.”

Jeg har mega travlt og har aldrig mediteret før – kan jeg være med og hvad præcis får jeg ud af det?
“Alle kan være med, både begyndere og øvede. Hvis du er med live, vil du få en genopladende pause midt på dagen, måske ifm. din frokostpause, der kan give dig et boost og fornyet fokus til din eftermiddag. Det vil give klarhed til hjernen og berolige dit nervesystem.”

Behøver jeg deltage på dem allesammen for at få noget ud af det?
“Det at være med fast vil selvfølgelig være en støtte til at opbygge en mere fast pause- og/eller meditationspraksis, men sessioner kan sagtens stå alene, de kan gentages og sammensættes som det passer dig.”

Hvem er underviseren?
Forløbet undervises af Lars Damkjær. som er ekspert i yinyoga, mindfulness og mentaltræning. Han har dyrket yoga og mediteret siden midten af halvfemserne, er leder af en yogainstruktør-uddannelse og har certificeringer som life-, business- og passion coach, mentaltræner samt en 1-årig mindfulness-instruktøruddannelse med speciale i den forskningsbaserede MBSR.