Ansigtets magiske muskel-landskab

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 16 min
 • Underviser : Ditte Parby
 • Tema : Fokus & klarhed / Væk med hovedpinen
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Face yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Dette face yoga program, som også er en del af forløbet ‘Face & Body Vitality’, er til dig, der stadig er begynder og er nysgerrig efter at lære flere øvelser, der på face yogaens magiske vis både styrker og afspænder ansigtets muskler. Du mærker kæbe- og øjenmusklerne strækkes og forløses. Husk at gentage din face yoga praksis dagligt, hvis du rigtigt vil både mærke og se resultater.

18 KOMMENTARER

KOMMENTARER 18

 1. Hej Ditte,

  Tak for at åbne min øjne for face yoga !! Det tror jeg bliver rigtigt godt for mine kæbespændinger!!

  Når det er sagt, så har jeg et lille hjertesuk 😉 Jeg er netop kommet på som prøvemedlem med en gratis måned, og vil gerne følge dit 3 ugers forløb med Face & Body Vitality. Desværre synes jeg at websitet er ret uoverskueligt og jeg kan ikke finde en søgefunktion, så da jeg downloadede app’en på mobilen, kunne jeg slet ikke finde tilbage til det forløb, du har lagt op.
  Er det mig, der er blind, eller er der virkelig ikke en søgefunktion?

  Mange hilsner
  Lisbeth

  1. Post
   Author

   Kære Lisbeth

   Jeg er sikker på, at Face Yoga’en kan afhjælpe dine kæbespændinger. Tak for din søde hilsen.

   Hvad angår det tekniske, så skal jeg bede dig om at skrive til Yogavivo’s kundeservice. De skal helt sikkert hjælpe dig videre.

   Kærligst
   Ditte

 2. Hej Ditte
  Face yoga virker (også) for mig når jeg har hovedpine. Men i de situationer kan det være for anstrengende for nakken og armene pga spændinger. Giver det mening at lave nogle af øvelserne liggende eller tager det hele effekten ud af det?
  Tak og mh. Dorthea 🙂

  1. Post
   Author

   Kære Dorthea
   Ja, Face Yoga kan virkelig være forløsende og lindrende ved hovedpiner. Og ved hovedpiner vil jeg altid anbefale at lave øvelserne liggende – og liggende Face Yoga virker lige så godt som siddende.
   Kærligst
   Ditte

 3. Hej Ditte.
  Jeg prøver at følge dit råd med at lave face yoga øvelserne hver dag og synes det er rigtig rart og dejligt at være med. Et sted synes jeg at jeg har læst at du har skrevet at du anbefaler at man laver hver øvelse min. 3×30 sekunder om dagen. Men i videoerne synes jeg ikke vi laver hver øvelse så længe?
  Kærlig hilsen
  Natasja

  1. Post
   Author

   Kære Natasja
   Skønt at du finder Face Yoga’en rar og dejlig.
   God iagtagelse med antallet af sekunder i hver stilling, og godt at du spørger. De fleste videoerne, som vi indtil videre har lagt ud, er tænkt som begynder-programmer, hvor mange måske kun kan holde stillingen i 10-20 sekunder, for ikke at begynde at kompensere med andre ansigtsmuskler.
   Men når du bliver stærkere i Face Yogaen, så er det at foretrække, at du langsomt når op på 3 x 30 sekunder for rigtigt at få effekt. Man bygger altså langsomt flere og flere sekunder på.
   Kærligst
   Ditte

 4. Hej Ditte! Jeg træner flittigt med og hold da op nogle ømme kæber jeg har. Godt jeg er kommet i gang.
  Jeg synes dog, at jeg har fået meget tydelige “poser” under øjnene, det var jo ikke lige meningen. Har du hørt om det før eller gør jeg noget helt galt?
  Kærligst Helle

  1. Post
   Author

   Hej Helle, tak for din hilsen og feedback. Skønt at du er flittig.

   Nu kender jeg ikke dit ansigt. Men når du beskriver, at du har ømme kæber, så kan det tyde på, at du er meget stram i kæbeområdet. Kæbeområdet arbejder vi i Face Yogaen rigtig meget med i forhold til lymfe-drænage og dermed hævelser i ansigtet fx. omkring øjnene (et eksempel kan være poser under øjnene). Det sted vi har flest lymfekirtler i kroppen er omkring kæbe og hals.

   Så mit gæt er, at du oplever det, vi kalder en ‘detoxification’ fra kæbeområdet, og at du deraf oplever poser under øjnene.

   Denne detoxification-periode kan vare 3-4 uger. Det kan fx også være små urenheder, opblussen, muskelømhed, hovedpiner osv. Men det går over igen.

   Skriv endelig til mig, hvis du har anden undren eller spørgsmål.

   Jeg er her for at hjælpe.

   Kærligst Ditte

 5. Hej Ditte

  Jeg er blevet meget begejstret for dit forløb og øvelserne.

  Hvad angår Face Yoga kan jeg begynde at mærke en forskel i mit ansigt efter den første uge, så jeg vil helt sikkert fortsætte med at lave øvelserne. Dog kræver det lidt tilvænning og ikke mindst tålmodighed at lave Face Yoga.

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Hej Chili
   Dejligt at ud finder øvelserne godt forklaret. Den sidste øvelse er svær for de fleste ansigter at udføre. Bare blive ved med at øve dig. Du kan forsøge dig med næsten lukkede øjne, så smutter øjenlågene ikke så let op.
   Ellers spørger du blot igen.
   Kærligst, Ditte

 6. Hej Ditte, jeg er vild med dine øvelser og hele dette forløb :). I denne sidste øvelse synes jeg at mine øjenlåg ligesom smutter med op, når jeg kigger opad med øjnene… Har du et trick til at det ikke sker? eller kommer det mon bare med gentagelserne :). Bedste Hilsner Camilla

  1. Post
   Author

   Hej Camilla, hvor er det dog skønt at høre, at du nyder forløbet. Ja, det er svært at holde øjenlågene nede i Eye Align øvelsen. Det oplever rigtig mange de første flere uger. Du kan lukke øjnene næsten helt, når du bevæger dig ind i øvelsen. Så plejer øjenlågene at have lidt lettere ved at blive ned. Kærligst, Ditte

   1. Hej igen Ditte, jeg tror jeg har fanget den lidt bedre nu med øjnene :). Jeg vil lige høre: er det “rigtigt” hvis jeg kan mærke ligesom en ømhed øverst i øjet, eller sådan ovenpå øjet? Ømhed ligesom, når man bruger muskler andre steder i kroppen :). Kærligst Camilla

    1. Post
     Author

     Hej Camilla
     Ja, muskelømhed er super almindeligt i starten. Det kan være omkring øjnene, men det kan også være andre steder i ansigtet. Tag det som et godt tegn, at du har fået fat. Men bliver du nervøs eller i tvivl, så skriv endelig blot til mig igen.
     Kærligst
     Ditte

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Ditte Parby