Workout wonder

Rødbede er en fantastisk multigrøntsag, der indeholder en bred vifte af vitaminer og mineraler, og netop når vi snakker om åndedræt og ilt, er nitrat fra rødbeder en vigtig medspiller. Nitrat omdannes nemlig i vores system, og er med til at sikre en god iltoptagelse. Drikken kan nydes hele dagen, men er pga. den forbedrede iltudnyttelse særliggod før træning. Faktisk viste et studie, at rødbedejuice kan øge præstationsevnen med helt op til 16%. Udover at øge iltoptagelsen er rødbede god til alt, der har med blodet at gøre, f.eks. forhøjet blodtryk, for lav blodprocent og hjertekarsygdomme. Kombinationen af de øvrige ingredienser sikrer ligeledes et væld af vitaminer, hvilket bl.a. sørger for en bedre optagelse af mineralerne. Eksempelvis øger C-vitamin, som findes i store mængder i lime og broccoli, optagelsen af jern. Nyd denne røde velafbalancerede lækkerbisken, der smager, så englene synger.

Velkommen til Yogavivos Madunivers

Du har adgang til opskrifterne når du er medlem på Yogavivo

Få 30 dage gratis på Yogavivo
Mads Bo
Indehaver af : High on Life

Mads Bo fra Hign on Life - også kendt som ”juicekongen” - er meget engageret i at promovere den sunde livsstil og introducere danskerne for de mange positive egenskaber ved juice, smoothie og grøn mad. Inden han blev involveret i den sunde juicelivsstil og stiftede virksomheden High on Life i 2004, arbejdede han som automekaniker. Han var træt, udkørt, havde eksem og allergi. Med tiden fik han øjnene op for, hvor vigtig maden er for vores velbefindende. Ligesom en bil skal have brændstof, så skal kroppen have god og sund mad for at opretholde et energifyldt liv.
Mads Bo har deltaget i en lang række kurser, seminarer og uddannelser for at opnå en stor viden, som han gladeligt dele ud af. Han afholder jævnligt foredrag og workshops, hvor han deler alle fordelene ved at juice og fortæller om, hvordan sundhed, selvindsigt og selvværd hænger sammen.