Super slimmer

Grønne grøntsager er smækfyldt med klorofyl. For det første har klorofyl kraften og evnen til at regenerere kroppen på det molekylære og cellemæssige plan, og det kan hjælpe i forhold til bekæmpelse af infektion. Klorofyl er også en vigtig medspiller ift kroppens udrensningssystemer og specifikt ift. fordøjelse, er det kendt for at binde affaldsstoffer i tarmen og gelejde dem ud af systemet. Denne opskrift indeholder absolut ingen frugt, ingen søde bær, mælkeprodukter, tilsat sukker eller lignende og - vigtigst af alt - smager den skræmmende godt! Så er man insulinfølsom eller har man sukkersyge, ja så kan man med ro kaste sig frådende over denne opskrift. Alle ingredienser er super basiske og hjælper derfor med at neutralisere syre i kroppen. Og lige præcis den del er jeg meget begejstret for, da jeg ser stor værdi i at skabe et mere basisk miljø i vores krop og bindevæv. Bestemt en god måde at få lidt mere grønt på i hverdagen.

Velkommen til Yogavivos Madunivers

Du har adgang til opskrifterne når du er medlem på Yogavivo

Få 30 dage gratis på Yogavivo
Mads Bo
Indehaver af : High on Life

Mads Bo fra Hign on Life - også kendt som ”juicekongen” - er meget engageret i at promovere den sunde livsstil og introducere danskerne for de mange positive egenskaber ved juice, smoothie og grøn mad. Inden han blev involveret i den sunde juicelivsstil og stiftede virksomheden High on Life i 2004, arbejdede han som automekaniker. Han var træt, udkørt, havde eksem og allergi. Med tiden fik han øjnene op for, hvor vigtig maden er for vores velbefindende. Ligesom en bil skal have brændstof, så skal kroppen have god og sund mad for at opretholde et energifyldt liv.
Mads Bo har deltaget i en lang række kurser, seminarer og uddannelser for at opnå en stor viden, som han gladeligt dele ud af. Han afholder jævnligt foredrag og workshops, hvor han deler alle fordelene ved at juice og fortæller om, hvordan sundhed, selvindsigt og selvværd hænger sammen.