Re-energize

Denne friske smoothie er en lækker vitaminbombe, der vil re-energize dig. Selleri bidrager med natrium og kalium, som er vigtige i forhold til at regulere din væskebalance. Agurken gør oveni hatten denne smoothie dejlig læskende og frisk. En livsstil med anspændthed, stress og manglende bevægelse eller for den sags skyld meget intensiv træning virker syredannende på kroppens pH-balance. For at neutralisere denne syre er det en rigtig fin idé at drikke agurk og selleri, som begge er super basiske, og som i øvrigt forebygger muskelømhed og krampe. Af vitaminer i denne smoothie kan nævnes vitamin B1, B2, B3, B5, B6 og C -en sand bombe af saft og kraft!

Velkommen til Yogavivos Madunivers

Du har adgang til opskrifterne når du er medlem på Yogavivo

Få 30 dage gratis på Yogavivo
Mads Bo
Indehaver af : High on Life

Mads Bo fra Hign on Life - også kendt som ”juicekongen” - er meget engageret i at promovere den sunde livsstil og introducere danskerne for de mange positive egenskaber ved juice, smoothie og grøn mad. Inden han blev involveret i den sunde juicelivsstil og stiftede virksomheden High on Life i 2004, arbejdede han som automekaniker. Han var træt, udkørt, havde eksem og allergi. Med tiden fik han øjnene op for, hvor vigtig maden er for vores velbefindende. Ligesom en bil skal have brændstof, så skal kroppen have god og sund mad for at opretholde et energifyldt liv.
Mads Bo har deltaget i en lang række kurser, seminarer og uddannelser for at opnå en stor viden, som han gladeligt dele ud af. Han afholder jævnligt foredrag og workshops, hvor han deler alle fordelene ved at juice og fortæller om, hvordan sundhed, selvindsigt og selvværd hænger sammen.