Ouzo shot

Dette skønne og potente shot smager forbavsende godt, til den stærke side. Fenniklen byder ikke kun ind med lakridsaroma. Meget tyder på, at den har en god effekt ved hoste og bronkitis samt luft i maven, diarre, dårlig fordøjelse og mavekramper. Derudover indeholder fennikel æteriske olier, der på samme måde som ingefæren har en antibakteriel effekt. I selskab med broccoli, lime og ingefær, er dette et godt bud på et kraftfuldt sundhedsshot.

Velkommen til Yogavivos Madunivers

Du har adgang til opskrifterne når du er medlem på Yogavivo

Få 30 dage gratis på Yogavivo
Mads Bo
Indehaver af : High on Life

Mads Bo fra Hign on Life - også kendt som ”juicekongen” - er meget engageret i at promovere den sunde livsstil og introducere danskerne for de mange positive egenskaber ved juice, smoothie og grøn mad. Inden han blev involveret i den sunde juicelivsstil og stiftede virksomheden High on Life i 2004, arbejdede han som automekaniker. Han var træt, udkørt, havde eksem og allergi. Med tiden fik han øjnene op for, hvor vigtig maden er for vores velbefindende. Ligesom en bil skal have brændstof, så skal kroppen have god og sund mad for at opretholde et energifyldt liv.
Mads Bo har deltaget i en lang række kurser, seminarer og uddannelser for at opnå en stor viden, som han gladeligt dele ud af. Han afholder jævnligt foredrag og workshops, hvor han deler alle fordelene ved at juice og fortæller om, hvordan sundhed, selvindsigt og selvværd hænger sammen.