Linsesalat med æble og kapers

Linser kan bruges til virkelig mange forskellige retter, fra supper og gryderetter, til deller, postejer og snackkugler og ja selvfølgelig til forskellige typer af salater. Igennem årene har jeg oplevet mange blive overrasket over denne herlige linsesalat, hvor æble, kapers og balsamico samarbejder smukt med linserne. Salaten er fra prisvinderbogen 'Grønne proteiner' og er skøn både varm og kold. Brug den som proteinret til frokost eller aftensmaden suppleret med grøntsager og evt. brød eller korn. Salaten er super som grøn proteinkilde i en buffet. Den holder sig fint i flere dage.

Velkommen til Yogavivos Madunivers

Du har adgang til opskrifterne når du er medlem på Yogavivo

Få 30 dage gratis på Yogavivo
Lisbeth Tordendahl
Indehaver af : Lisbethtordendahl.dk

Lisbeth Tordendahl er specialist i holistisk sundhed med et bankende hjerte for naturens grønne apotek og en særlig passion for smuk, livgivende mad og bæredygtig livsstil. Har udgivet flere kogebøger, blandt andet den prisvindende Grønne proteiner i 2009 og senest Kål og Kærlighed.

I Lisbeths unikke og kreative madunivers Wisefood handler det om sundhed og naturlig nydelse. Om klog næring, madglæde og vitalmad, der tilfredsstilller sanserne og nærer både krop og sjæl. Om grøn kærlighed til krop og klode, mad som medicin, hjælp til selvhjælp, bæredygtighed og selvomsorg.

Lisbeth har arbejdet professionelt med sund næring, livskraft, balance og optimering af kroppens ressourcer siden 1981. Hun er blandt andet uddannet biopat/naturopath og phytoterapeut, har privat praksis i København og er fast skribent i Magasinet Sund- Forskning.