Krydret indbagt blomkål

De her blomkål er simpelthen så lækre! Opskriften er en af mine favoritter fra bogen 'Kål og Kærlighed'. De er smagfulde med lidt bid, bløde indeni og med let sprødhed udenpå. Opskriften udsprang for år tilbage af min afprøvning af opskrifter fra kreative amerikanske madbloggere, der havde fundet på at lave en udgave af den populære amerikanske ret “hot wings” med blomkål i stedet for kylling. Du har meget sandsynligt set den hos mange veganske/vegetariske bloggere i de senere år, for den bredte sig i den grønne madverden som løbeild. Jeg blev dog udfordret på to punkter. Dels bryder jeg mig ikke om færdiglavede barbecuesovse, (der er proppet med sukker) og dels blev de for snaskede til min smag. Så selvfølgelig gik jeg i gang med at eksperimentere mig frem til en opskrift, som jeg havde lyst til at lave mere end en gang. Jeg har siden serveret dem for mange, og hver gang er de virkelig populære og rub og stub blir spist op.

Velkommen til Yogavivos Madunivers

Du har adgang til opskrifterne når du er medlem på Yogavivo

Få 30 dage gratis på Yogavivo
Lisbeth Tordendahl
Indehaver af : Lisbethtordendahl.dk

Lisbeth Tordendahl er specialist i holistisk sundhed med et bankende hjerte for naturens grønne apotek og en særlig passion for smuk, livgivende mad og bæredygtig livsstil. Har udgivet flere kogebøger, blandt andet den prisvindende Grønne proteiner i 2009 og senest Kål og Kærlighed.

I Lisbeths unikke og kreative madunivers Wisefood handler det om sundhed og naturlig nydelse. Om klog næring, madglæde og vitalmad, der tilfredsstilller sanserne og nærer både krop og sjæl. Om grøn kærlighed til krop og klode, mad som medicin, hjælp til selvhjælp, bæredygtighed og selvomsorg.

Lisbeth har arbejdet professionelt med sund næring, livskraft, balance og optimering af kroppens ressourcer siden 1981. Hun er blandt andet uddannet biopat/naturopath og phytoterapeut, har privat praksis i København og er fast skribent i Magasinet Sund- Forskning.