Kristine Marie Rost

Brian Degn

En uheldig skade blev forvandlet til et karriereskift fra HR og projektledelse, da Kristine fandt healing og styrke gennem Yin yoga og Restorativ yoga. Det spirede en passion for begge former for praksis, som hun i dag kombinerer med terapeutisk Yoga i sin Yin form.

Kristine er i dag Yin Yoga Champion lærer og følger Asiens førende Yin Yogalærer Victor Chng. Kristine har undervist i Yin yoga i snart 4 år. I forbindelse med hendes knap 2-årige ophold i Asien arbejdede hun som yin yogaterapeut på et af verdens 20 bedste hospitaler i tæt samarbejde med læger uddannet i både vestlig og kinesisk medicin sideløbende med sin undervising i Yin og Restorativ yoga i et af Filippinernes førende yogastudier. Siden Kristine kom hjem har hun undervist i flere anerkendte studier i København og er kendt for at tage rundt i landet og afholde workshops, da hun ønsker at sprede yin yoga ud til flest mulige i hele landet. Kristine har de sidste to år repræsenteret Yin Yoga på den årlige Copenhagen Yoga Festival og hun er med som underviser når DGI afholder store inspirations conventions for deres instruktører.

Kristines faglige baggrund som Yin yogalærer er bl.a.:

– Specialist i Yin Yoga terapi med over 300 timers uddannelse i ren Yin yoga– Yogalærer terapeut 500 timer– Forebyggelse og heling af skader hos sportsfolk– Certificeret i Restorativ Yoga, Senior Yoga og Yoga for brystkræftopereret 100timer– Certificeret i Energetisk Ansvarlighed– NLP certificeret, Masterclass i Erhvervspsykologi og Integrationskonsulent– Studerer TCM (Traditional Chinese Medicine) og Taoism

En livsglæde og omsorgsfuld personlighed med en naturlig evne til at få folk til at føle sig godt tilpas er kendetegnende for Kristine og hendes vej som yin yogalærer og menneske. Oplev den stille side af yoga, og hvordan dette kommer krop og sind til gode gennem hendes undervisning.

At have en daglig yin yoga praksis giver Kristine evnen til at være med sig selv og leve livet med en lethed uden at blive tynget af gamle følelser. At leve sin yoga betyder for Kristine, at hun oplever en helhed, en evne til at leve livet fuldt ud med de op og nedture livet byder på.

Yin Yoga styrker evnen til at se det smukke i livet også på en regnvejrsdag.

SE KORTE UDDRAG FRA VIDEOER MED Kristine Marie Rost

Grounding

Programserie: Detox

Få det rigtige ben ud af sengen