Cecilie Svendsen

Cecilie S

Cecilie har en varm og kærlig tilgang til undervisningen og tror på at alle kan få gavn af yoga. Både som en forening af kroppen og sindet og som en forening i perfect oneness. Hun underviser i Hatha og blid Vinyasa. Yin yoga, samt bindevævs massage med bolde, og hendes fokus er altid på åndedrættet og kærligheden. At bruge dette som et Anker, for at forbinde krop og sind til Oneness. Hun har fulgt buddhismens lærdomme og visdommen fra klassisk yoga. Samt føler en dyb forbindelse til et kursus i mirakler. Hendes glæde og taknemmelighed ligger i at få lov til at undervise her på Yogavivo, samt tilrettelægge og facilitere yoga retræter i Danmark og udlandet. Disse retræter laver hun 3-4 gange om året og de er ikke bare yoga retræter, men muligheder for at heale og gå dybere ind i ens egen eksistens, samt livets mysterier. Udover det tilbyder hun sessioner i Yoga massage og yoga terapi, som har hjulpet rigtig mange igennem perioder med stress og angst, fertilitets problemer mm.

På yoga fronten har Cecilie 900 timers krediteret uddannelse. Med 200 timer hos Shiva Rea og hendes PranaFlow. Denne yoga form er en legende og dansende yoga form, hvor man virkelig kommer i dybden og får styrket alle muskler og smidiggjort hele kroppen. Udover det har hun 200 timer ved Kundalini yoga uddannelsen i Danmark og en restorativ yoga uddannelse ved Judith Hanson Lasater. 100 timers Yin yoga uddannelse hos Jo Phee, 50 timer hos Victor Chng, samt ca. 100 timers Yoga Tearapi ved forskellige undervisere. Cecilie har undervist på fuldtid siden 2011 og hun tager løbende på kurser og studere sine interesser inden for Yoga, healing, neuro videnskab og kvantefysik. Og bliver samtidig ved med at uddanne sig inden for yoga og terapi. Dette gør hende til en etableret og erfaren underviser.

I 2020 lukkede Cecilie sit yoga studie UpDogYoga ned. Og sejler nu sin båd igennem Europa. Så fang hende når hun er i Danmark, til en privat time, en behandling, eller tag med på et af hendes retræter. Alt info står på hendes hjemmeside www.yogabynatureretreats.com

Lokal Samastah Sukhino Bhavantu – Må alle levende væsner være lykkelige og frie.

 

SE INTRODUKTIONSVIDEOER MED Cecilie Svendsen