THE FACELIFT

Gå til forløbets videoer

‘The Facelift’ er et 12-ugers faceyoga-forløb for dig, der ønsker effektive, men naturlige slow-aging metoder, der løfter, opstrammer og giver glød til hals og ansigt.

Ligesom du kan tone og stramme muskler på kroppen, kan du med faceyoga løfte og forme muskler ved ansigt og hals. Med faceyogaen slipper du også spændinger i de dele af dit ansigt, der f.eks. kan give et sammenbidt udtryk, rynker om munden eller dybe linjer mellem bryn og i panden.

Ved at bruge 10-20 minutter om dagen kan alle – uanset alder – skrue tiden 5-10 år tilbage og fjerne tegn fra stress og følelsesmæssige spændinger.

Med ‘The Facelift’ vil du opleve disse ydre forandringer: 

 • Mindre anspændt og mere levende mimik
 • Mindre hævelse i ansigtet og reducering af træthedstegn
 • Færre rynker i panden og omkring læberne
 • Mere glat og ren hud
 • Mere glød
 • En mere markeret kæbelinje og en strammere hals
 • Løftede øjenlåg og mindskelse af hævelser under øjnene
 • Fyldigere læber og kinder 
 • Mindre tydelig rynke imellem øjenbrynene

Du kan også glæde dig til disse indre forandringer: 

 • Færre hovedpiner
 • Færre kæbespændinger og mindre skæren tænder
 • Bedre mental fokus
 • Bedre søvn
 • Ro i nervesystemet

Du får i løbet af de 12 uger også redskaber til at fortsætte den gode vane, når forløbet er slut, så du kan føle dig og se yngre ud med årene.

Sådan foregår det:
‘The Facelift’ er lavet, så du hver uge modtager en mail med ugens faceyoga-videoer, motivation, tips og tricks og klare anvisninger til, hvad du skal lave og hvor ofte. Du skal bare trykke “play” og nyde resultatet og den gode fornemmelse 🙂 Vi holder dig til ilden og motiverer dig fra start til slut!
Regn med at bruge 10-20 minutter dagligt. Så snart, du begynder at kende øvelserne, kan du sagtens lave fx 5 minutter efter, du har børstet tænder om morgenen, og 5 minutter lige inden, du går i seng. Den tid er meget bedre givet ud end f.eks. at tjekke telefonen….

Uanset hvor gammel du er, vil du med The Facelift opleve effekten af faceyogaens teknikker!

Det lyder godt! Hvordan kommer jeg igang?
Du tilmelder dig forløbet ved at trykke på knappen ovenfor. Herefter vil straks modtage første mail, og du kan komme igang. Derefter modtager du i de næste 12 uger en ugentlig mail med instruktioner.

Hvad er faceyoga?
Faceyoga er yoga for ansigtet. Det er en yogapraksis, der gennem forskellige øvelser  hensynsfuldt og ikke invasivt styrker, stimulerer og balancerer ansigtets muskler, nerver, bindevæv, hud og lymfesystem. Resultatet er et strammere og glattere ansigt med mere glød og færre hævelser og spændinger.

Hvordan virker faceyoga?
Faceyoga-eksperten Ditte Parby plejer at sige det således: “Huden på kroppen tilpasser sig altid det muskulære underlag”. Det betyder, at vi ved at styrke og afspænde vores muskler kan påvirke, hvordan huden ovenpå ligger. Det kan gøre sig gældende både for baller, arme, mave og ansigtet. Når vi styrker og/eller afspænder vores muskler, bliver huden over dem glattere, mere fyldig, spændstig og markeret. 

Programmerne i ‘The Facelift’ er lavet, så de både styrker musklerne for at give fylde (f.eks. i kinderne og læberne) og holde musklerne på plads (så de ikke “hænger på ansigtet) samtidig med, at de afspænder musklerne for at undgå linjer (f.eks. mellem øjenbrynene eller mimikrynker i panden).
Du kan læse mere om Dittes tilgang til faceyoga i bloggen her, og nedenfor kan du se Ditte Parbys resultater efter 10 uger med faceyoga:

Hvornår kan jeg forvente at se resultater?
Det er meget forskelligt, hvornår folk ser resultater af face-yogaen – det afhænger bl.a. af søvn, kost, hormoner og gener. Ligesom du vil kunne lave det samme træningsprogram til maven som din veninde uden at at vil se resultater præcis samtidig.

Ofte vil andre bemærke forandringerne før, du selv gør. Efter et par uger vil en bekendt måske spørge, om du har været på ferie, er blevet klippet eller har fået ny makeup fordi, du har mere glød og liv i ansigtet.

Du vil opleve de indre forandringer før, du ser de ydre. Og vi kan garantere, at du vil opleve begge dele efter de 12 uger!

Virker faceyoga også for mig?
Faceyoga er for alle – uanset alder! Mange holder sig tilbage fra faceyogaen fordi de tror, at “løbet er kørt” – men det er langt fra rigtigt! Ditte Parby har bl.a. haft kursister i 70’erne som oplever store resultater med faceyogaen.

Effekten af faceyogaen kan af hormonelle årsager godt tage lidt længere tid om at indtræffe, jo længere vi er oppe i årene, men den vil komme, hvis du bliver ved.

12 uger virker uoverskueligt – hvordan holder jeg motivationen oppe?
Faceyoga er ikke et quick fix, og du skal lave det fast for at se gode resultater. Vi har lavet forløbet på 12 uger, så du får en grundig introduktion til faceyogaen og får opbygget vaner, der varer ved, også efter forløbets afslutning. I løbet af de 12 uger modtager i ugens mails også inspiration og motivation hvad angår faceyoga og opbygning af gode vaner.

Det skal du bruge:
Et medlemskab af Yogavivo og en yogamåtte.

Hvem er underviseren?
Forløbet undervises af ansigtsyogaeksperten Ditte Parby, som også er uddannet yoga- og pilatesinstruktør. Ditte underviser både private og uddanner andre yogalærere i ansigtsyoga.