STYRK DIT HELBRED MED YIN

Et tre ugers yin yoga forløb der styrke din sundhed og øger din smidighed

I dette yin yoga forløb booster du din sundhed, imens du kommer ned i gear og ned i kroppen. Du styrker dit helbred, øger din smidighed og din mentale robusthed med teknikker fra yin yoga og kinesisk medicin i kombination med nyere viden om bindevæv og nervesystem. 

Tre uger – tre vitale funktioner.
Hver uge er dedikeret til at styrke en af de tre vitale funktioner, der ifølge den kinesiske medicin er afgørende for vores helbred, nemlig: Fordøjelse, udskillelse og søvn.

  • Uge 1: Få en bedre fordøjelse
  • Uge 2: Styrk udskillelsen – sådan
  • Uge 3: Fald lettere i søvn og sov godt hele natten

Forløbet er designet til, at du når de tre uger er gået vil have en bedre fordøjelse, en bedre nattesøvn og mere energi i de vågne timer.  Yin yoga ekspert Kristine Marie Rost lover, at forløbet også vil give dig færre smerter og spændinger samt en bedre evne til at finde ro – selv når hverdagen er presset! 

Sådan bruger du forløbet:

Alle forløbets livestreams er nu optaget og ligger tilgængelig nedenfor. 

Kristine anbefaler at du, når du har gennemgået selve forløbet med de intervaller der anbefales ved videoerne herunder, gentager forløbet i tre til seks uger efterfølgende. Her kan med fordel vælge fredagstræningerne til dine morgentræninger og en af de to andre træninger (mandag eller onsdag) til en eftemiddag- eller aftentræning. 2 træninger om dagen 3-5 gange om ugen anbefales, men – husk, ½ timer er bedre end slet ingenting og 4 gange om ugen er bedre end 1 gang om ugen osv.

Hvem kan deltage?
Alle uanset alder og tidligere erfaring kan deltage.

Det skal du bruge:
2 yogablokke og en yogamåtte. Har du ikke en yogablok, så kan de købes hos Yogaudstyr   – og husk at du får rabat hos yogaudstyr.dk når du er medlem af Yogavivo. Se mere om hvordan du får din rabat her: https://yogavivo.dk/rabataftaler/

Hvem er underviseren?
Kristine Marie Rost er  underviser på Yogavivo i yin yoga. Hun har 10 års erfaring med undervisning i yinyoga og kører sin egen uddannelse i yin yoga. Kristine formidler yin yogaens livsvitale egenskaber med humor og stor erfaring. En livsglæde og omsorgsfuld personlighed med en naturlig evne til at få mennesker til at føle sig godt tilpas er kendetegnende for Kristine og hendes vej som yin yogalærer og menneske.