tilbage til madunivers

Rugotto på perlerug med rødbede

4 portioner
60 min

I søndags blev denne bygotto lavet som tilbehør til de lækre kyllinge nuggets. På lageret var der perlerug, så det var det jeg brugte i bygottoen. Som I kan se på den flotte farve, som retten har, blev der også tilsat rødbede. Rødbederne skal ikke koges på forhånd, men bare skæres i små tern og blandes i gryden, inden perlerugen er kogt helt færdigt. Man kan sagtens tilsætte flere grøntsager alt efter hvad man nu har i køleskabet. Hvis man ikke har hvidvin til bygotto’en kan denne godt undlades – men jeg vil nu sige, at det smager bedst med :-)! På toppen kom der lidt creme fraiche og selvfølgelig revet parmesan! Jeg er ret vild med både byg- og risotto, og jeg synes de er ekstra gode i det kolde (‘vinter’) vejr!

Velkommen til Yogavivos Madunivers

Du har adgang til opskrifterne når du er medlem på Yogavivo

PRØV GRATIS

SE ANDRE OPSKRIFTER

ATTENTION IS THE RAREST AND PUREST FORM OF GENEROSITY