Blød som smør

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 58 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Afspænding & restitution / Farvel stress
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Vi bliver alle sammen presset en gang imellem. I den forbindelse kender vi nok alle sammen følelsen af at være stivnet indeni. Det kan manifestere sig på flere måder. Måske oplever du muskulære spændinger, og måske opdager du, at din vejrtrækning anspændt og begrænset. I denne video deler Simon sine bedste teknikker til at opløse den stivnede tilstand. Sekvensen består både af klassiske yogateknikker og kropsterapeutiske øvelser, og selvom den er simpel at udføre, så kan det være en overraskende effektfuld praksis. Videoen kan både bruges, når du faktisk føler dig presset og som forebyggelse, mens du har det godt.   

25 KOMMENTARER

KOMMENTARER 25

 1. Stor TAK for at du deler denne teknik med os! : ) Fin og stærk oplevelse at være opmærksom på indersiden af ribbenene. : )

 2. Skøn yogasession med dejlige øvelser. Roligt tempo til at komme ind i stillingerne. Godt med fokus på alternativer og sidst men ikke mindst, meget behagelig stemmeføring.

 3. Kære Simon. Tak for magi på en grå onsdag. Lyset er der bagved mørket og venter på sin tid til at komme frem og minder mig om, at intet varer ved, heller ikke uvisheden som hænger over os i denne tid. Tak ❤️

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Hej Bodil. Jeg ser først din kommentar nu, men det gør mig ikke mindre glad. Jeg kender SÅ godt den fornemmelse, og jeg elsker den!!

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Simon Krohn