Luk lige øjnene og smag lidt på svaret, inden du bare fyrer et eller andet halvhjertet af. Mit spørgsmål er stillet i den største kærlighed til dig og bunder i, at ligesom alle de andre gøremål der skal krydses af på mine daglige to-do lister, så sker der af og til det for mig, at min yogapraksis ender på den liste. Og der er virkelig stor forskel på, om jeg laver yoga fordi det står som punkt nummer 11 på en liste, eller om jeg laver yoga, fordi jeg er så passioneret, at jeg ikke kan lade være. Når yoga føles fedt for mig, er det fordi jeg leger, og jeg har været så vanvittig heldig at få lov til at optage en række yogaklasser, hvor jeg har mulighed for at invitere dig med på legepladsen. Min oplevelse er, at når jeg leger, er jeg mere fri i min krop.
Leg er for mig virkelig tæt forbundet med tillid. Tænk på uskyldige børn der leger, med en nærmest magisk tillid til at der ikke kan ske dem noget ondt. Eller tag udtrykket ”at lege med ilden”, som for mig handler om at teste grænser af og have tillid til, at det ikke har fatale konsekvenser.
Hensigten med disse klasser er, at vi sammen kan slippe frygten og lege os ind i de forskellige stillinger. Det bedste råd jeg kan give dig med på måtten kommer her: Hav tillid til dig selv! Lyt til de historier du fortæller dig selv undervejs, og når du opdager at mantraet med ”jeg kan ikke, jeg kan ikke, jeg kan ikke” begynder at spille, så skift det ud med ”jeg kan, jeg kan, jeg kan”, mens du planter dit største smil midt i ansigtet. Find din indre daredevil frem, og lad os så komme på legepladsen.
Denne video er en del af forløbet “Yoga – en leg”. Regel nummer ét i denne video er, at vi arbejder med kroppen imodsætning til at arbejde imod kroppen. Gennem et langsomt flow, med fokus på både de enkelte stillinger såvel som overgangene mellem dem, søger vi at åbne kroppen, mens vi leger os i retning af vores peak-pose. Kroppen er ikke nødvendigvis ligeså hurtig til at opfatte informationer som vores superhjerner, derfor gentager vi forskellige bevægelsesmønstre, der med tiden kan gøre det lettere at lege sig frem til den fulde udgave af Vashistasana. Det forventes at du har lavet yoga før, at du kender din krop og har forståelse for alignment, så du ikke overbelaster dig selv. Klassen afsluttes med savasana.
Denne video er en del af forløbet “Yoga – en leg”. Regel nummer ét i denne video er, at vi arbejder med kroppen imodsætning til at arbejde imod kroppen. Gennem et langsomt flow, med fokus på både de enkelte stillinger såvel som overgangene mellem dem, søger vi at åbne kroppen, mens vi leger os i retning af vores peak-pose. Kroppen er ikke nødvendigvis ligeså hurtig til at opfatte informationer som vores superhjerner, derfor gentager vi forskellige bevægelsesmønstre, der med tiden kan gøre det lettere at lege sig frem til den fulde udgave af abens stilling / hanumanasana. Det forventes at du har lavet yoga før, at du kender din krop og har forståelse for alignment, så du ikke overbelaster dig selv. Klassen afsluttes med en afspænding / savasana.
Denne video er en del af forløbet “Yoga – en leg”. Regel nummer ét i denne video er, at vi arbejder med kroppen imodsætning til at arbejde imod kroppen. Gennem et langsomt flow, med fokus på både de enkelte stillinger såvel som overgangene mellem dem, søger vi at åbne kroppen, mens vi leger os i retning af vores peak-pose. Kroppen er ikke nødvendigvis ligeså hurtig til at opfatte informationer som vores superhjerner, derfor gentager vi forskellige bevægelsesmønstre, der med tiden kan gøre det lettere at lege sig frem til den fulde udgave af Bird og Paradise. Det forventes at du har lavet yoga før, at du kender din krop og har forståelse for alignment, så du ikke overbelaster dig selv. Klassen afsluttes med savasana.
Skriv din email her, og så sender vi dig et link, hvor du kan lave en ny adgangskode.