Sportsmaster

Sofaen kalder måske på dig, og det kan godt være, det ikke altid mærkes så tydeligt netop dér, men - dine celler elsker faktisk, når du bevæger din krop. Det er nemlig der, cellerne modtager ilt og næring, og affaldsstofferne får hjælp til at blive transporteret ud af dit system. Bliv ladet op med denne lækre smoothie, der er god til en lang og aktiv dag, god før træning og god i det lange løb - livet igennem. For kroppen har brug for energi, og det er her, verdens fornemste - og nemmeste - brændstof kommer ind i billedet. Denne smoothie er let at fordøje, og man fristes til at sige, at der er direkte indsprøjtning af antioxidanter, vitaminer og mineraler - det bliver ikke meget bedre! 100% moder natur som på ingen måde kan sammenlignes med de blå og grønne energidrikke, man kan købe i træningscentret.

Velkommen til Yogavivos Madunivers

Du har adgang til opskrifterne når du er medlem på Yogavivo

Få 30 dage gratis på Yogavivo
Mads Bo
Indehaver af : High on Life

Mads Bo fra Hign on Life - også kendt som ”juicekongen” - er meget engageret i at promovere den sunde livsstil og introducere danskerne for de mange positive egenskaber ved juice, smoothie og grøn mad. Inden han blev involveret i den sunde juicelivsstil og stiftede virksomheden High on Life i 2004, arbejdede han som automekaniker. Han var træt, udkørt, havde eksem og allergi. Med tiden fik han øjnene op for, hvor vigtig maden er for vores velbefindende. Ligesom en bil skal have brændstof, så skal kroppen have god og sund mad for at opretholde et energifyldt liv.
Mads Bo har deltaget i en lang række kurser, seminarer og uddannelser for at opnå en stor viden, som han gladeligt dele ud af. Han afholder jævnligt foredrag og workshops, hvor han deler alle fordelene ved at juice og fortæller om, hvordan sundhed, selvindsigt og selvværd hænger sammen.