Sportseleksir

Denne balancerede sag er ikke kun designet til at få dit mundvand til at løbe, men også til at nære dine mange millioner celler med mineraler, vitaminer og væske. Er du til mere intensiv træning som crossfitt, eller er du en ivrig løber, vil denne meget basiske juice hjælpe med til at neutralisere den syre, som opbygges i musklerne under din træning. Når man er aktiv og bevæger sig meget, mister man nemlig mineraler som natrium og kalium, der bl.a. står for at opretholde en sund væskebalance i din krop. Det er her bladselleri og agurk kommer ind i billedet. Bestemt et frisk og læskende alternativ til en kold bajer med træningskammeraterne.

Velkommen til Yogavivos Madunivers

Du har adgang til opskrifterne når du er medlem på Yogavivo

Få 30 dage gratis på Yogavivo
Mads Bo
Indehaver af : High on Life

Mads Bo fra Hign on Life - også kendt som ”juicekongen” - er meget engageret i at promovere den sunde livsstil og introducere danskerne for de mange positive egenskaber ved juice, smoothie og grøn mad. Inden han blev involveret i den sunde juicelivsstil og stiftede virksomheden High on Life i 2004, arbejdede han som automekaniker. Han var træt, udkørt, havde eksem og allergi. Med tiden fik han øjnene op for, hvor vigtig maden er for vores velbefindende. Ligesom en bil skal have brændstof, så skal kroppen have god og sund mad for at opretholde et energifyldt liv.
Mads Bo har deltaget i en lang række kurser, seminarer og uddannelser for at opnå en stor viden, som han gladeligt dele ud af. Han afholder jævnligt foredrag og workshops, hvor han deler alle fordelene ved at juice og fortæller om, hvordan sundhed, selvindsigt og selvværd hænger sammen.