Persillerodssalat med svesker og kokos

Persillerødder behøver ikke at blive kogt eller stegt. De er superlækre som "raw food", når bare du skærer dem i helt tynde strimler. Kokosmælk, ingefær og fish sauce giver salaten et asiatisk touch.

Velkommen til Yogavivos Madunivers

Du har adgang til opskrifterne når du er aktivt medlem på Yogavivo

Få 30 dage gratis på Yogavivo
Umahro Cadogan
Indehaver af : Umahro Universe

Umahro Cadogan er ekspert i Functional Medicine og sundhedsfaglig direktør i sin sundhedsvirksomhed og netbaserede platform Umahro Universe. Han har været vært og ekspert i TV-serien “Kan man spise sig rask?” på TV2, er uddannelsesleder på sundhedsrådgiveruddannelsen i basal sundhed, har hjulpet over 10.000 klienter 1-til-1, er forfatter til en lang række bøger om sundhed hvoraf, den seneste er “Fra sund til personlig toppræstation” og en hyppigt anvendt foredragsholder og underviser herhjemme og i udlandet. Desuden sidder han med i større forskningsprojekter om kosten, ernæring og sundhed både herhjemme og i udlandet.