Livredder

Når du trænger til at komme ned i gear, og tanke op, er det kærkomment, at det, du spiser, er nemt at lave og samtidig fylder dig op med god energi og vigtige næringsstoffer. En smoothie - bum, så får du det hele foræret. Som alle andre opskrifter i boostet er grøntsagerne her meget basiske, og som bonus indeholder denne lækkerbisken blandt andet store mængder betacaroten. Betacaroten kan prale af at være en af de mest effektive antioxidanter, og har en meget positiv indvirkning på dels dit nattesyn og syn generelt, og derudover fungerer vitaminet i sin rene form direkte fra gulerødderne også som en betydningsfuld beskyttelsesfaktor under solbadning. Tænk at gulerødder kan smage så genialt i blendet form.

Velkommen til Yogavivos Madunivers

Du har adgang til opskrifterne når du er medlem på Yogavivo

Få 30 dage gratis på Yogavivo
Mads Bo
Indehaver af : High on Life

Mads Bo fra Hign on Life - også kendt som ”juicekongen” - er meget engageret i at promovere den sunde livsstil og introducere danskerne for de mange positive egenskaber ved juice, smoothie og grøn mad. Inden han blev involveret i den sunde juicelivsstil og stiftede virksomheden High on Life i 2004, arbejdede han som automekaniker. Han var træt, udkørt, havde eksem og allergi. Med tiden fik han øjnene op for, hvor vigtig maden er for vores velbefindende. Ligesom en bil skal have brændstof, så skal kroppen have god og sund mad for at opretholde et energifyldt liv.
Mads Bo har deltaget i en lang række kurser, seminarer og uddannelser for at opnå en stor viden, som han gladeligt dele ud af. Han afholder jævnligt foredrag og workshops, hvor han deler alle fordelene ved at juice og fortæller om, hvordan sundhed, selvindsigt og selvværd hænger sammen.