Lasagne med og uden korn

Denne lasagne er rigtig lækker og propfyldt med sunde sager, og så kan den nemt tilpasses efter årstidens eller køleskabets grøntsager. Derudover kan man kan selv bestemme, om den skal være med eller uden kød, gluten og/eller mælkeprodukter. Grøntsagsovsen kan du også bruge til f.eks. spagetti-sovs, med enten glutenfri pasta (fx quinoa, boghvede eller ris) eller pasta lavet af lyn-kogte squash strimler, og den hvide sovs kan bruges som selvstændig sovs eller som en grundsovs til stuvet spinat, hvidkål eller risotto.

Velkommen til Yogavivos Madunivers

Du har adgang til opskrifterne når du er aktivt medlem på Yogavivo

Få 30 dage gratis på Yogavivo
Cecilie Lemke
Indehaver af : Permasund

Cecilie Lemke er Fysiurgisk massør, Kranio-sakral terapeut, akupunktør og forfatter til bogen "Permasund mad - til din kloge krop", og en stor del af hendes konsultationer handler om rådgivning i forhold til kost og diæter i tråd med kinesisk medicin, Low FODMAP, SCD & LCHF & KETOgenetic diæt.