Kiwi cooler

Efter en lang travl dag eller en intensiv omgang træning, er der ikke meget jeg hellere vil byde min krop, end en grøn juice eller smoothie med ingredienser som bl.a. agurk, bladselleri, avokado og spinat. Alle grønne grøntsagerne i denne smoothie har en enorm basisk effekt på vores indre miljø, hvilket betyder, at de hjælper med til at neutralisere den syre, som løbende ophobes i dit system gennem f.eks. en travl livsstil eller hård træning. Faktisk er agurk og bladselleri nogle af de mest basiske grøntsager, vi kan finde i det danske køkken. Herudover indeholder bla. banan og spinat tryptofan, som er med til at danne hormonet melatonin - en af de centrale hormoner ift. at få en nærende søvn uden afbrydelser. Så med denne drøm af en smoothie er det bare at sige - sov godt!

Velkommen til Yogavivos Madunivers

Du har adgang til opskrifterne når du er medlem på Yogavivo

Få 30 dage gratis på Yogavivo
Mads Bo
Indehaver af : High on Life

Mads Bo fra Hign on Life - også kendt som ”juicekongen” - er meget engageret i at promovere den sunde livsstil og introducere danskerne for de mange positive egenskaber ved juice, smoothie og grøn mad. Inden han blev involveret i den sunde juicelivsstil og stiftede virksomheden High on Life i 2004, arbejdede han som automekaniker. Han var træt, udkørt, havde eksem og allergi. Med tiden fik han øjnene op for, hvor vigtig maden er for vores velbefindende. Ligesom en bil skal have brændstof, så skal kroppen have god og sund mad for at opretholde et energifyldt liv.
Mads Bo har deltaget i en lang række kurser, seminarer og uddannelser for at opnå en stor viden, som han gladeligt dele ud af. Han afholder jævnligt foredrag og workshops, hvor han deler alle fordelene ved at juice og fortæller om, hvordan sundhed, selvindsigt og selvværd hænger sammen.