Immunbooster shot

Dette kraftfyldte immunboost kan mærkes, så snart det rammer dine læber. Normalt holder jeg igen med at presse løg i min juicemaskine. Især hvidløg. Men som shot i den gode sags tjeneste, og i selskab med citron og ingefær, går det faktisk helt ok. Nogle gange smager medicin bedre end andre, men husk at vi ikke drikker ’medicinen’ for smagens skyld. Vi drikker det for at få en gavnlig effekt. Om du ønsker er at booste din fordøjelse, dit immunforsvar, bekæmpe inflammation, betændelsestilstande eller bare kort og godt ønsker at afgifte din krop, ja så skal denne immunbooster med sikkerhed nok styrke dig i processen. Ingredienserne indeholder en store doser af nærmest alt, hvad dit immunforsvar kunne ønske sig. Kombinationen indeholder bl.a. store mængder C vitamin, en bred vifte af mineraler, antioxidanter og svovlforbindelser samt antibakterielle egenskaber der gør, at dette shot lever op til sit navn. Er du ikke vild med lugten af hvidløg, så tilsæt en håndfuld persille. Den vil dig kun det bedste.

Velkommen til Yogavivos Madunivers

Du har adgang til opskrifterne når du er medlem på Yogavivo

Få 30 dage gratis på Yogavivo
Mads Bo
Indehaver af : High on Life

Mads Bo fra Hign on Life - også kendt som ”juicekongen” - er meget engageret i at promovere den sunde livsstil og introducere danskerne for de mange positive egenskaber ved juice, smoothie og grøn mad. Inden han blev involveret i den sunde juicelivsstil og stiftede virksomheden High on Life i 2004, arbejdede han som automekaniker. Han var træt, udkørt, havde eksem og allergi. Med tiden fik han øjnene op for, hvor vigtig maden er for vores velbefindende. Ligesom en bil skal have brændstof, så skal kroppen have god og sund mad for at opretholde et energifyldt liv.
Mads Bo har deltaget i en lang række kurser, seminarer og uddannelser for at opnå en stor viden, som han gladeligt dele ud af. Han afholder jævnligt foredrag og workshops, hvor han deler alle fordelene ved at juice og fortæller om, hvordan sundhed, selvindsigt og selvværd hænger sammen.