Grøntsagschips

I denne opskrift laver vi grønkålschips, der er super lækre som grønne snacks eller som drys på salat, ovnbagte grøntsager, fisk osv. Du kan også lave chips af mange andre typer bladgrønt og grøntsager, f.eks. talerkensmækkere, ananassalvie, mælkebøtte, tagetes, mynte og rodfrugter. Spiser du efter Fodmap skal du være opmærksom på at sidstnævnte indeholder væsentlig flere kulhydrater end det øvrige bladgrønt.

Velkommen til Yogavivos Madunivers

Du har adgang til opskrifterne når du er medlem på Yogavivo

Få 30 dage gratis på Yogavivo
Cecilie Lemke
Indehaver af : Permasund

Cecilie Lemke er Fysiurgisk massør, Kranio-sakral terapeut, akupunktør og forfatter til bogen "Permasund mad - til din kloge krop", og en stor del af hendes konsultationer handler om rådgivning i forhold til kost og diæter i tråd med kinesisk medicin, Low FODMAP, SCD & LCHF & KETOgenetic diæt.