Grønkålssalat med ristede kikærter

Denne salat fra min bog 'Kål og Kærlighed' er ikke bare lækker og supernem at lave, den er også en rigtig sundhedsbooster. Jeg er kæmpe fan af grønkål, ja kål i det hele taget, hvilket jo er grunden til, at jeg har lavet en hel temabog om kål. Og kikærter… jep her er jeg også kæmpe fan. Bælgfrugter har en helt særlig plads i mit madunivers, hvilket var grunden til at jeg skrev bogen Grønne proteiner.

Velkommen til Yogavivos Madunivers

Du har adgang til opskrifterne når du er medlem på Yogavivo

Få 30 dage gratis på Yogavivo
Lisbeth Tordendahl
Indehaver af : Lisbethtordendahl.dk

Lisbeth Tordendahl er specialist i holistisk sundhed med et bankende hjerte for naturens grønne apotek og en særlig passion for smuk, livgivende mad og bæredygtig livsstil. Har udgivet flere kogebøger, blandt andet den prisvindende Grønne proteiner i 2009 og senest Kål og Kærlighed.

I Lisbeths unikke og kreative madunivers Wisefood handler det om sundhed og naturlig nydelse. Om klog næring, madglæde og vitalmad, der tilfredsstilller sanserne og nærer både krop og sjæl. Om grøn kærlighed til krop og klode, mad som medicin, hjælp til selvhjælp, bæredygtighed og selvomsorg.

Lisbeth har arbejdet professionelt med sund næring, livskraft, balance og optimering af kroppens ressourcer siden 1981. Hun er blandt andet uddannet biopat/naturopath og phytoterapeut, har privat praksis i København og er fast skribent i Magasinet Sund- Forskning.