Green cleaner

Dette energispark af en juice er super basisk og får ikke blot mundvandet til at løbe, men er med til at nære alle dine celler med gode vitaminer og mineraler. Netop i forhold til at skabe en sund fordøjelse, er de grønne elementer i juicen centrale. De indeholder nemlig store mængder klorofyl, som bl.a. binder affaldsstoffer i tarmen og belejligt hjælper dem ud af kroppen. Med andre ord, så renser juicen ud og rydder op i hele systemet. Nyd juicen og iagttag de vibrerende næringsstoffer, som ses gennem glasset. De strutter af liv!

Velkommen til Yogavivos Madunivers

Du har adgang til opskrifterne når du er medlem på Yogavivo

Få 30 dage gratis på Yogavivo
Mads Bo
Indehaver af : High on Life

Mads Bo fra Hign on Life - også kendt som ”juicekongen” - er meget engageret i at promovere den sunde livsstil og introducere danskerne for de mange positive egenskaber ved juice, smoothie og grøn mad. Inden han blev involveret i den sunde juicelivsstil og stiftede virksomheden High on Life i 2004, arbejdede han som automekaniker. Han var træt, udkørt, havde eksem og allergi. Med tiden fik han øjnene op for, hvor vigtig maden er for vores velbefindende. Ligesom en bil skal have brændstof, så skal kroppen have god og sund mad for at opretholde et energifyldt liv.
Mads Bo har deltaget i en lang række kurser, seminarer og uddannelser for at opnå en stor viden, som han gladeligt dele ud af. Han afholder jævnligt foredrag og workshops, hvor han deler alle fordelene ved at juice og fortæller om, hvordan sundhed, selvindsigt og selvværd hænger sammen.