Crazy lime

Sjældent har kål og broccoli smagt så friskt og lækkert. Og det er bestemt ikke kun dine smagsløg, der får glæde af disse lidt gavnlige dråber. Rent sundhedsmæssigt er denne juice nemlig også en sand superstjerne. Broccoli og spidskål er ikke blot gode for din fordøjelse. Det bliver igen og igen bevist, at broccoli er en berømt og stærk cancer fighter, og at spidskål hjælper med at bekæmpe inflammation i kroppen. Hele dit kredsløb, din krops afgiftningsprocesser, immunforsvaret og forbrændingen får hjælp her. Så gør mig en tjeneste, spis og drik kål og broccoli, så tit du kan komme afsted med det - din krop vil elske dig for det!

Velkommen til Yogavivos Madunivers

Du har adgang til opskrifterne når du er medlem på Yogavivo

Få 30 dage gratis på Yogavivo
Mads Bo
Indehaver af : High on Life

Mads Bo fra Hign on Life - også kendt som ”juicekongen” - er meget engageret i at promovere den sunde livsstil og introducere danskerne for de mange positive egenskaber ved juice, smoothie og grøn mad. Inden han blev involveret i den sunde juicelivsstil og stiftede virksomheden High on Life i 2004, arbejdede han som automekaniker. Han var træt, udkørt, havde eksem og allergi. Med tiden fik han øjnene op for, hvor vigtig maden er for vores velbefindende. Ligesom en bil skal have brændstof, så skal kroppen have god og sund mad for at opretholde et energifyldt liv.
Mads Bo har deltaget i en lang række kurser, seminarer og uddannelser for at opnå en stor viden, som han gladeligt dele ud af. Han afholder jævnligt foredrag og workshops, hvor han deler alle fordelene ved at juice og fortæller om, hvordan sundhed, selvindsigt og selvværd hænger sammen.